KONSERT: MANDO DIAO

Igår var det dags för konsert med Mando Diao igen. Det känns verkligen som en lyx att kunna se dem två gånger så tätt inpå. Jag och en kompis hade bestämt att vi skulle se dem så fort de spelade i Stockholm och sedan blev det bara ett stort plus att de spelade nära så jag kunde se dem en gång till.
 
 
Bild tagen med mobilkameran
 
Låtarna var de samma som i lördags, men det var helt klart skillnad att se dem på Göta Lejon jämfört med en nattklubb. Det blev en helt annan stämnning. De lite lugnare låtarna fick ta en helt annan plats nu än förra gången. Till exempel stråkintrot i början av konserten som är så fruktansvärt vackert gjorde så man fick gåshud! Det vore verkligen kul om det kunde släppas som en låt!
 
Överlag var konserten bättre än i lördags, men jag tror som sagt att det beror mycket på att det här var en mer passande lokal. Björns röst var bättre än någonsin, speciellt under Infruset. Så Himla. Bra!!! Och Linnea Dixgårds klänning!! Helt magiskt!
 
Låten Dagg som avslutade konserten, en låt som Linnea har skrivit till sitt band Twinflower band, gjorde att man gick från Göta Lejon med ett leende på läpparna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0