Musiktips

Sugarplum Fairy - Marigold
The Strokes - The Modern Age
Laakso - Nick Drake
The Strokes - Under Control


Vad lyssnar ni på just nu?

Siesta!

                    
Idag börjar Siesta festivalen och håller på tills på lördag. Den äger rum i Hässleholm, men jag vet om det är så många artister som kommer dit som jag är intresserad av. Men jag skulle i alla fall vilja se Mando Diao, John ME och Molotov Jive!
Ska ni dit någon av dagarna? Vilka artister ska ni se?

To Borlänge with love

                                       
                                                    
Behöver jag säga att jag längtar till sommaren?? Trots att det inte blir någon konsert med alla de som är på bilderna tror jag det blir en ganska bra sommar i alla fall.
(klicka på bilderna för att se i större format)

Ingen konsert

                                   

Det blir tyvärr ingen konsert med Melody Club för mig på fredag. Jag har lite mycket att göra just nu och då måste man tyvärr prioritera. Men jag hoppas verkligen att jag får se dem någon gång under sommaren för senast jag såg dem var 2007.

Some news

streetBanner_.jpg
  • Registrerar ni er på mandodiao.com, "Street Team", innan den 15 juni så får ni 100 p på köpet. Gör det! Det är absolut värt det! Klicka på länken (bilden) och kika.
  • Björn Dixgård har en konsert av något slag i Berlin nu på söndag. Det hade ju varit trevligt om man hade bott i Berlin för en dag!
  • Mando Diao har nu börjat Twittra. Vill ni läsa vad dom skriver kan ni hitta det HÄR
  • Ingen av ni Arkfans har väl missat att The Ark tar en paus under detta år. Det innebär att det inte kommer att bli någon konsert. De håller på med nytt material nu och ska spela in det i höst. En ny skiva kommer nästa vår.

Top 3

Mina tre favoritlåtar just nu:

1. Keane - Better Than This
2. The Magic Numbers - Love Me Like You
3. The Kooks - The King And I

Keane till P&L

                                         

Nu är även det engelska rockbandet Keane bokade till Peace And Love. Jag har inte hört mer än ett par låtar, men det ska verkligen bli spännande att höra dem live.

Vilka artister skulle ni önska till P&L?

Down In The Past (DVD)

                                                
I veckan beställde jag hem Mando Diaos DVD - Down In The Past från 2006 efter att ha blivit tipsad om den av en kompis. DVD:n innehåller dels 11 musikvideos, de som Mando Diao har spelat in fram tills 2006, och en film på ca 1 h 20 min där man får se live-uppträdanden blandat med roliga klipp. Jag tycker verkligen att videon är bra, trots att det kan bli lite rörigt. Det hade kanske varit bättre att ha klippen i kronologisk ordning. Det finns flera "backstage-klipp" (eller vad man ska kalla det) som är väldigt roligt t ex när Björn och någon mer i Mando Diao (kommer inte ihåg vem) har sumobrottning i kalsonger! Sen finns det väldigt många bra live-klipp. Jag gillade verkligen "God Knows", "TV & Me" och "You Can't Steal My Love". Alla dom fina live-klippen får mig verkligen att längta till Peace And Love!!

Peace And Love


Nu har även jag köpt biljett till Peace And Love. Först funderade jag på Hultfred, men det blev till slut P&L som drog längsta strået. Den 25:e juni bär det av till Borlänge och jag är säker på att det kommer bli superkul. Det som gör att jag åker dit är väl trots allt Mando Diao (de spelar ju på Hultsfred och Arvika också). Jag vill verkligen se dem någon gång i sommar! Sen finns det ju många andra artister som drar, t ex Pete Doherty, Laakso, The Sounds, Sugarplum Fairy, A Camp, The Kooks, och Håkan Hellström.

Så vad säger ni, ses vi där?

Musiktips

Nu har jag varit hemma i ett par dagar! Jag var i Tallin i 4 dagar och det var supermysigt!!!

Jag tänkte tipsa om några låtar som jag gillar lite extra just nu:

Johnny Flynn - Tickle Me Pink
MGMT - Kids
Mando Diao - You Don't Understand Me
Sugarplum Fairy - She
Melody Club - Scream
Mando Diao - Chi Ga
Melody Club - Sweet Thing


RSS 2.0