It was Peace and Love, a festival down town

Tidigt imorgon bär det av till underbara Borlänge och jag kan nog inte bli mer pepp än vad jag är nu. Som jag har längtat efter Peace and Love!!! Den här veckan kan nog vara den bästa veckan på hela året och har varit något som jag har sett fram emot i vintras när man undrade om sommaren verkligen skulle komma i år.

Eftersom blogg.se inte har fixat någon app än så kan jag inte lova att det blir någon uppdatering förrän jag är hemma igen på söndag.

Peace and love everybody!

Mitt spelschema för P&L

Igår satt jag och försökte planera vilka band jag ska se i Borlänge. Jag ska göra mitt yttersta för att inte göra som förra året - dissa band som jag verkligen vill se. Än så länge ser min planering ut så här:

Onsdag
19.00-20.00 Sahara Hotnights
20.15-21.30 Paolo Nutini
21.45-23.00 Lykke Li
23.15-01.00 Kings Of Leon
(Goodlooking Trash på Peace & Love DayParty också)

Torsdag
15.30-17.15 Veronica Maggio
17.15-18.15 I Blame Coco
00.15-02.00 The Ark (får tyvärr även se Volbeat där eftersom jag ska köa)
(Carl Norén på Peace & Love DayParty om det inte krockar med något annat)

Fredag
15.30-17.15 Timbuktu (stort kanske på honom)
18.45-20.15 The Sounds
20.30-21.15 Carl Norén
00.00-02.00 The Strokes

Lördag

17.00-18.30 Mando Diao
18.45-19.45 Bob Geldof
20.30-22.00 Bob Dylan
22.15-23.15 Miss Li
00.00-02.00 Håkan Hellström
(Blir nog att hänga framför Utopia stora delar av dagen)

Kommer nog bli riktigt fina dagar!
Vilka spelningar ska ni se?

Another sunny day

Kan vi inte ha vädret så här under Peace and Love?

Panta mera med The Ark

Lite sen info här kanske, men bättre sent än aldrig...
The Ark medverkar nu i "Pantamera"-kampanj där de uppmanar att man ska återvinna mera. Riktigt bra att Ark är med i den reklamen tycker jag! (Kanske inte lika motiverat att vara med i MQ-kampanjen 2007). Ta två minuter åt att se på Pantamera-videon här nedan tycker jag för den är verkligen sjukt bra!

Pantamera

Behind the scenes-video: KLICKA


1 vecka kvar till Peace and Love

Jag kan knappt fatta att om drygt en vecka har jag sett Bob Dylan, Mando Diao, The Ark, The Strokes, Håkan Hellström, I Blame Coco och massa andra bra band. Helt galet! Det är den här underbara veckan jag sitter och längtar efter ibland när vintern känns lång och sommaren på tok för långt bort. Jag vill liksom aldrig att den där veckan i Borlänge ska ta slut.

Hur som helst så har jag redan börjat planera lite för kommande konserter och festivaler. Jag kommer förmodligen göra ett besök på Putte i Parken veckan efter. Så det blir bara att åka hem från Borlänge, tvätta, packa om och bege sig till Karlskoga. Manic Street Preachers och The Ark är det som gäller där i såna fall. Sedan får vi se vad resten av sommaren har att bjuda på. Jag kommer nog inte bli besviken!

http://4.bp.blogspot.com/-WdubuYKkKOw/Tdt7B_y2RPI/AAAAAAAAAEk/zZvDO8D847E/s1600/bob-dylan.jpg

Bob Dylan


Tv-inspelning med Ola

Idag var jag på inspelningen av SVT:s nya programserie "Tack för musiken" som ska börja sändas i höst där Niklas Strömstedt är programledare. I det avsnittet som spelades in idag var det Ola Salo som var gäst. Inspelningen höll på i två timmar drygt och det var så himla fint. Ola var rolig och så sjöng han It Takes A Fool To Remain Sane, Calleth You, Cometh I, Uriel och (What' So Funny 'Bout) Peace, Love And Understanding (tror den hette så). Den sista låten sjöng han tillsammans med Tove Styrke. Perfekt start på min sommar som jag hoppas ska vara full av musik!

Next up: Peace and Love om 10 dagar. Tagga!

Back where I belong

Tystheten  som har varit här på bloggen den senaste veckan har berott på att jag har känt efter hur det känns att vara helt ledig. Jag har knappt varit det sen förra sommaren (utöver några dagar runt jul kanske), så det känns helt underbart. Och jag har fortfarande 10.5 veckor som jag är ledig till. Lovely!

Nu är jag förhoppningsvis back on track och tänkte börja med att skriva att jag har en ny kategori här på bloggen som heter "Inköp". Eftersom jag har en viss kärlek till skivor så har jag en känsla av att jag behöver den kategorin.

Sugarplum Fairy i Borlänge

Sugarplum Fairy spelar gratis i Borlänge nu på lördag och även Goodlooking Trash spelar där skriver de på sin sida på Facebook. Jag kan förmodligen inte åka dit om inte någon väldigt snäll människa skulle vilja samåka med mig vill säga. Då kanske det skulle lösa sig. Det är hur tråkigt som helst att jag missar det eftersom Sugarplum är så grymma live. Men jag får väl helt enkelt glädja mig åt att jag såg dem i Stockholm för några veckor sen!

Ska ni på konserten?


Victor


It was music and it was people everywhere

Festivalsommaren har nu inletts i och med att Siesta har varit och med den börjde även The Arks avskedturné. Det känns väldigt konstigt måste jag säga.

Min fråga är då: Vilka festivaler har ni tänkt att besöka i sommar?

Själv så ska jag besöka Peace and Love för tredje året i rad och sedan har jag även tänkt att vara en dag på Putte i Parken. Det är det som är bestämt än så länge, men känner jag mig själv rätt så kommer det bli spontanbesök på någon festival till. 2009 var det Arvika som fick spontanbesök av mig och förra året var det PIP. Undrar vilken det kan bli den här sommaren?

Spelar pappas skiva ifrån 69

Snart checkar jag ut för 11.5 veckors ledighet. Helt galet långt ju! Som tur är så har jag en fin vän som också ska vara ledig så länge så vi ska umgås och fylla dagarna med massa trevligheter. Men det var inte bara det jag tänkte passa på att skriva utan jag tänkte även be om lite musiktips.
Kan ni inte skriva en låt var som ni gillar lite extra mycket just nu?


Musiktips från mig: Veronica Maggio – Mitt hjärta blöder

RSS 2.0