Coldplay till Sverige!


Nu är det äntligen klart!!! Coldplay kommer till Sverige i höst!!
Den 18:e sepember spelar de på Globen och jag hoppas verkligen att jag kan komma dit, det vore så roligt!
De gör ju inte spelningar i så många länder så det var jättekul att de kommer till Sverige!

P3 live sände The Arks spelning från Roskilde 2007! Vilken känsla! Jag har faktiskt hört den förut, men det var jättekul i alla fall!Jag hoppar verkligen att den känslan kommer att vara i Sundsvall, men det är jag säker på att den kommer att vara! Tack Ebba för att du tipsade om P3 live!

M A NumminenM A Numminen var på Sommarkrysset i fredags. Han sjunger "Gummiboll". Jag såg honom på "Allsång på Skansen i somras och höll på att skratta ihjäl mig. Det kanske var roligare eftersom jag såg det med en kompis, men han är så knasig. I fredags var han som sagt på "Sommarkrysset", men han sjöng inte "Gummiboll". Utan han gjorde en egen version av Lena Philipssons "Det gör ont"!!! Den var minst lika rolig, men tyvärr ligger den inte ute på Youtube än. Så istället får ni se när han var på "Allsång på Skansen" i somras!! Lägg märke till hur hans röst hoppar när han sjunger!! ^^

ESC!

                                     image4
Då är det dags igen för det eviga såhejet runt ESC. Ärligt talat så har jag helt tappat lusten att se på det. Melodifestivalen i Sverige är det jättekul att se på, men nej sen räcker det. Alla röstar på grannländera, men det gör ju vi också. Vi förtjänade INTE den platsen vi fick förra året (18 plats??). Okej jag kanske säger så bara för att jag ändå tycker att The Ark är bra, men jag var ju långt ifrån ensam om att tycka platsen var fel. Hur bra var Ukraina t ex. Dom var roliga tyckte jag själv, men musikaliskt....nej!
Jag hoppas ändå att det kommer gå bra för Charlotte Perelli ikväll så hon kommer gå till final, men ESC??
Nej tack!


Premiär!!

Nu är det då premiär för den nya layouten!!^^  Hoppas att ni gillar den. Själv tyckker jag att den blev jättebra, kanske bara ett litet kort som ska läggas till ;) Om ni inte ser vilka det är som är på korten så är det Sahara Hotnights (2st), Lamont, Regina Spektor, Coldplay, Moto Boy och The Ark. Det finns även en liiiiten bild på Mando Diao!

Stort tack till Marina som hjälpte mig att fixa den! Tack!

Lamont i stan!

image1
Lamont kommer till stan den 10/6 och spelar på SÄG-festivalen. Jag ska försöka komma dit för det vore väldigt roligt att se dem! Det kommer säkert inte att vara så många som vet vilka det är, men då är det ju en som vet i alla fall! ;) Jag ska ta lite bilder om jag kommer dit, det lovar jag! Så håll tummarna så kanske det kommer lite bilder!

Bloggen är under arbete som ni kanske ser^^, men snart är det klart!

Duffy - Mercy

Idag har jag varit ledig och då har jag passat på att lyssna på lite ny musik! Jag satt och tittade på MTV i morse när Duffy's musikvideo till Mercy kom. Jag har faktiskt missat den låten, så det var första gången jag hörde den. Men jag måste säga att den var jättebra, så jag bestämde mig för att ladda ner den. Den har spelats en hel del idag.
Här är en länkt till videon om Du vill lyssna:


Välkommen till min nya blogg!

Jag har nu en ny blogg! Här kommer jag skriva lite mer om musik, både om artister och kanske lite vad jag gör själv! Kanske laddar jag upp lite kort ibland, men mest kommer den att handla om musik. Just nu så är det ganska lugnt på den "egna fronten" och jag försöker komma på vad jag vill göra eller vad man ska säga. Men tanken är väl att jag ska skriva om det också!
Den gamla bloggen finns fortfarande kvar, men där skriver jag om mer vardagliga saker. Du kan hitta den här: www.viktoria-a.blogspot.com


RSS 2.0