Jag trodde kärlek som din, var lätt att fånga nu

Tänkte passa på att avsluta april med ett inlägg med de allra finaste låtarna jag vet just nu. Så man börjar maj bra liksom:

The Tallest Man On Earth – The Gardener
The Rolling Stones – Start Me Up
José González – Heartbeats
Snook – Frankenstein Boogie
Håkan Hellström – Jag vet vilken dy hon varit i
Håkan Hellström – För En Lång Lång Tid
Håkan Hellström – För Sent För Edelweiss
Håkan Hellström – En Vän Med En Bil

Blev kanske lite för många Håkan-låtar (eller kan det bli det?), men jag har lyssnat en del på honom sen konserten jag var på förra fredagen.

Jag har lurat mig själv
för många gånger nu
jag trodde kärlek som din
var lätt att fånga nu


Now we're back to the beginning

Idag fick jag hem en skiva som jag budade hem på Tradera för ett par dagar sedan. (Kanske borde fixa en inköps-kategori här på bloggen, tål att funderas på). Regina Spektor - Live in London var det som jag köpte. Väldigt bra köp måste jag säga. Den ska jag lyssna igenom i helgen då har jag får lite välförtjänt ledighet!! Längtar redan!

Regina Spektor - Live In London

Tattoo You

I torsdags fick jag en LP-skiva av en kompis. Jag tycker vinyl är så mycket finare att spela än CD-skivor så jag blev såklart jätteglad att få en LP-skiva till till samlingen. Att det sedan var Rolling Stones gjorde ju inte saken sämre heller!

Rolling Stones - Tattoo You

KONSERT: HÅKAN HELLSTRÖM

Så, nu är jag hemma efter en konsert med Håkan Hellström. Herregud vad fort det gick. Och jag måste erkänna, Håkan är mycket bättre live än vad jag trodde.

Men till att börja med - fy vad jag älskar att gå på konserter gratis. Kan vara det bästa som finns. Vi fick rätt bra plats också så det var väldigt värt. Han körde väl i princip den här setlisten som jag hade peppat med innan så det var kul att känna igen de flesta låtar. Men ingenting slog när han spelade Du är snart där. Magiskt var det! Jag vet vilken dy hon har varit i var väldigt bra också. Det har varit en väldigt bra kväll helt enkelt! Enda minus var att jag fotade inget, fail!

Bäst: Du är snart där, lätt
Sämst: Jag ville så gärna höra Vi två, 17 år
Bästa låt: Du är snart där
Bety
g: 3.5 av 5


Learn something every day

Flowers grow faster listening to music

Jag gillar sidan Learn Something Every day. Där läggs det upp fakta om någonting varje dag. Igår var det att blommor växer bättre om de lyssnar på musik. Inte för att jag har lagt märke till det för jag tycker att mina blommor borde vara ganska fina eftersom jag lyssnar på musik jämt... Upp till bevis nu!

Håkan Hellström  - Du är snart där

14 maj

Sugarplum Fairy ska genomföra vårens och sommarens enda konsert den 14 maj på Debaser i Stockholm. Lite tråkigt med åldersgränser, men men, det kanske kan lösas. Jag längtar så galet mycket efter att få se Sugarplum Fairy för deras senaste konsert på Peace and Love 2010 var hur bra som helst. Lider med alla som inte kommer in på Debaser!!!!

http://www.belencervino.com/publi/sugarplum-fairy.jpg

Sugarplum Fairy - She's All That

Musiken slutade aldrig

På fredag är det konsertdags för mig och den här gången är det Håkan Hellström som gäller! Jag är inget jättefan av Håkan, men när jag fick chansen att se honom gratis så man tackar man ju inte nej. Gratis är gott! Men jag tycker faktiskt att vissa låtar på hans senaste skiva är hur bra som helst så jag ser fram emot det. Det är faktiskt första gången jag ser en hel konsert med Håkan, tro det eller ej!

Vacker bild på Håkan Hellström

Taggar med 5 bra låtar så länge:
Håkan Hellström – Vi Två, 17 År
Håkan Hellström – Ramlar
Håkan Hellström – River en vacker dröm
Håkan Hellström – Shelley
Håkan Hellström – Du är snart där

Sista datumen till The Arks avslutningsturné

Nu har The Ark släppt alla turnédatum inför sommaren. Känns lite konstigt måste jag säga!

Turnéplan
2.6 Hässleholm, Siesta!
3.6 Uppsala, Flustret
28.6 Göteborg, Where The Action Is
30.6 Borlänge, Peace & Love Festivalen
1.7 Västerås, Västerås Cityfestival
8-9.7 Karlskoga, Putte i Parken
12.7 Sövde, Sövde Amfiteater
14.7 Tammerfors, Tammerfest (FI)
15.7 Vasa, Vasa Festival (FI)
16.7 Svedala, Sommarrocken
23.7 Kalmar, Guldfågeln Arena
24.7 Västervik, Slottsruinen
28.7 Mariehamn, Rock Off (FI)
29.7 Östersund, Storsjöyran
30.7 Piteå, Piteå Dansar och Ler
4.8 Helsingborg, Sofieros Slott
13.8 Blädinge, Tyrolen
27.8 Eksjö, Eksjö Stadsfest
2.9 Hamburg, Knust (TY)
3.9 Berlin, Festsaal Kreuzberg (TY)
16.9 Stockholm, Gröna Lund

Jag har planerat att se dem på Peace and Love, Putte i Parken och avslutningsspelningen på Gröna Lund än så länge. Sedan funderar jag på att se dem någon mer gång, men var det blir får vi se.
Var planerar ni att se dem i sommar?

Vill ni bo i Saloland?

Herregud, ni måste se detta, haha! Ola Salo medverkade i ett barnprogram igår och det här klippet är helt underbart. Vem skulle inte vilja bo i Saloland? Måste erkänna att Ola klädde väldigt bra i den randiga kostymen. Förra året hade Jepson en klädsel liknande under In Full Regalia-turnén.

Jepson under turnén förra åretOla i barnprogrammet


Ships

Måste visa den här grymma videon som mina vänner i bandet Vidar har lagt upp på sin blogg:

Vidar - Ships - InMyKitchen from Mr Tim on Vimeo.

Jag tycker att ni ska kika på deras blogg Vidarmusic där det finns en video till. Eller varför inte lägga till dem på Myspace?


Samuel Giers slutar i Mando Diao

Enligt DT har Samuel Giers blivit sparkad från Mando Diao.

"Samuel Giers själv ville inte lämna bandet. – Det är inte jag som har bestämt det. Du får fråga de andra i bandet, säger Samuel Giers." Asså varför? Mando kommer ju inte vara samma utan honom!

Björn, Samuel och Gustaf


Sickness

Det är så himla synd om mig idag!
Det var meningen att jag skulle vara i Göteborg om 30 min och se The Ark ikväll, men istället sitter jag hemma. Anledningen till detta är att jag var sjuk igår och det kanske inte är så kul om man svimmar under konserten, eller ännu värre, blir sjuk igen. Så jag fick ta det tråkiga beslutet att vara hemma idag. Jag tröstar mig med att baka chokladmuffins och senare ska jag laga kycklingwok. Om det funkar så jag blir gladare? Knappast

The Ark – Stay With Me (Nymix Arkeology)

Manic Street Preachers till PIP

Jag visste inte om jag vågade tro på Putte I Parkens bandsläpp igår eftersom det var första april. Manic Street Preachers liksom. Kesha vore även lite fränt att dansa till med härliga festivalvänner. Kanske får göra ett besök i Karlskoga i sommar. Nu får faktiskt Peace and Love skärpa till sig med bandsläppen. Som det är nu är det PIP och Storsjöyran som drar.
Vi firar att det är lördag med några fina låtar med Manic Street Preachers:
Manic Street Preachers – Golden Platitudes
Manic Street Preachers – (It's Not War) Just The End Of Love
Manic Street Preachers – Some Kind Of Nothingness

RSS 2.0