Peace and love -12

ÄNTLIGEN! Nu är den köpt! Jag pratar förstås om biljetten till Peace and Love 2012. Jag kunde inte låta bli att köpa en trots att de inte har släppt några bra artister än. Men imorgon är det bandsläpp och det är bara att hålla tummarna för att det kommer någon höjdare. Coldplay hade ju inte varit helt fel!
Vilka vill ni se på P&L 2012?

Last gig

Ikväll sändes The Arks sista konsert på Gröna Lund i P3. Asså...åh! Jag missade att lyssna på konserten när den började 19.30 så jag lyssnade på några låtar i efterhand och herregud vad fint det var. Jag kunde knappt hålla tårarna tillbaka.

Om ni vill lyssna på konserten kan ni göra det HÄR. Jag föreslår att ni lyssnar på Absolutely No Decorum, Apocalypse Is Over och Calleth You, Cometh I.


En bild från den sista konserten där man ser Olas tårar

Junk of the heart


Okej, jag är nog sist med att påpeka detta: men fasen vad The Kooks nya album är bra! Jag satt på bussen för ett par veckor sedan och började lyssna på det. Jag tyckte inte att det var så bra då faktiskt, men när jag gav det en chans häromdagen började med att jag fastnade för Rosie. Jag lyssnade på den om och om igen och sedan kom jag på mig själv med att jag hade lyssnat igenom hela skivan och gillade det verkligen. Kalas ju! Det hade varit helt fel att se dem i Köpenhamn i början av november!

Favoritlåtarna:

Junk of the heart (Happy)
Rosie
Eskimo Kiss

Lyssna på hela skivan HÄR
Vad tycker ni om den?

Street Legal

Nu har jag äntligen fått upp min LP-hylla! Den var verkligen välbehövlig kan jag säga för jag har en del skivor nu. Jag tycker vi tar och tittar på mina finaste:


The Ark - The Worrying Kind, Mando Diao - Hurricane Bar, The Libertines - What A Waster, Peter Doherty, Grace/Wasteland


Bob Dylan - Street Legal, Rolling Stones - Tattoo You, Mando Diao - Give Me Fire, The Ark - Prayer For The Weekend
, Mando Diao - Down In The Past

Jag skulle dock vilja ha Ode To Ochrasy och We Are The Ark till min samling. Det hade inte varit helt fel!

KONSERT: VERONICA MAGGIO

Foto: Expressen


Igår var det konsertdags igen. En av mina värsta konsertupplevelser på länge faktiskt.

Jag såg Veronica Maggio för första gången på Putte i Parken i somras. Hon var bra och levde faktiskt upp de höga förväntningarna jag hade på henne eftersom hon har blivit ännu mer känd det senaste året. Konserten igår var visserligen bra, men tyvärr var det annat som upptog mycket av min uppmärksamhet under konserten.

Jag har sett Håkan Hellström tillsammans med 50 000 andra, stått längst fram under massivt tryck under The Strokes, men jag gårdagen konsert med endast 1850 besökare var om inte värre än Strokes konsert. Jag har faktiskt inte varit på en konsert med Hoffmaestro, men jag skulle kunna tänka mig att det jag fick uppleva igår är ungefär samma sak. Inte nog med att en stor del av publiken som stod på dansgolvet var stupfulla och det kändes som att vakterna hade haft IG i matte och trott att man kunde komma in om man var född -94 (=konsertbesökarna kändes väldigt unga), publiken sprang/gungade även i sidled. Detta gjorde att de som stod i mitten trillade åtskilliga gånger.

Veronicas insats på turnépremiären då? Kanonbra! Mina favoritlåtar just nu, "Finns det en så finns det flera", "I staden växer inga blommor" och "Stopp" var lite extra fina att höra live. Det här kan nog vara det sämsta försöket till recension jag har gjort med den ursäkten att jag hade fullt upp med att inte trilla.

Mitt inlägg från Veronica Maggio på Putte i Parken
---> KLICKA

I kroppen min

 

Jag tycker ni ska ta och titta på det här klippet. Det är Kristian Gidlund, trummis i Sugarplum Fairy, som pratar om sin sjukdom. Jag hoppas verkligen att ni har läst hans blogg, I kroppen min. Om inte så borde ni verkligen ta och läsa den, han skriver helt fantastiskt bra!

"...sen vill jag vara Kristian igen"

Blogg.se fixar app

Änligen har Blogg.se fixat en app! Det var ganska efterlängtat för min del eftersom jag har saknat att kunna blogga när man är bortrest utan att behöva ha tillgång till dator. Detta firar vi med en bild på Ola från Gröna Lund-affischen!

 


RSS 2.0