Lonely robot in a wasteland

Igår släppte Peace and Love två bokningar till: I Blame Coco och Carl Norén. Två bokningar jag gillar hur mycket som helst. Det kommer verkligen bli grymt att få se I Blame Coco och se Carl efter att ha sett honom där ett år tidigare. Lite dåligt att jag inte har sett honom något mer efter det faktiskt....

I Blame Coco

Yet EP

I fredags hade mina vänner i bandet Vidar releasefest med anledning av att de släppte sin EP, Yet EP då. De spelade även några låtar och de är verkligen hur duktiga som helst!! Det är roligt att ha så begåvade kompisar.

De kommer förhoppningsvis finnas på Spotify snart, men än så länge kan ni lyssna på dem på Myspace.

Kika även på deras hemsida och facebook-sida

The Black Keys

Jag tänkte passa på att tipsa om två bra låtar med ett band som jag blev tipsad om härom veckan. The Black Keys heter de.

Lyssna på de här två låtarna tycker jag:
The Black Keys – Tighten Up
The Black Keys – Everlasting Light

I wanted love, I needed love,
Most of all, most of all
Someone said true love was dead
And I'm bound to fall, bound to fall
For you
But what can I do?

Tack för musiken

Ola Salo medverkar i ett nytt program som heter "Tack för musiken" och som leds av Niklas Strömstedt. I det programmet får man möta några av Sveriges största artister (mer info HÄR).

Man kan även vara publik till det här programmet. Jag ska vara det och det blir nog en fin start på min grymt långa ledighet i sommar. Se länken i stycket ovan hur ni blir publik om ni vill vara det!

Ska ni se inspelningen av "Tack för musiken"?

You'll be picking me up when I'm down

Detta fick jag med mig hem från konserten med Sugarplum Fairy:

3 pins

2 kort/stickers


4 (haha, lite många kanske) såna affischer

KONSERT: SUGARPLUM FAIRY

 


Bästa: Det faktum att jag äntligen fick se dem igen
Sämsta: Jag ville gärna höra Far Away From Man
Bästa låt: (And Please) Stay Young


Dags att försöka sammafatta lite tankar från konserten...
Till och börja med kan jag väl säga att det var grymt skönt att jag kom dit ca 15 min innan förbandet började och ändå fick jag plats strax till vänster om mitten på första raden. Inget köande för mig den här gången helt enkelt.

Förbandet hette Local Dealers och var bra för att vara förband (kan vara rätt sega annars ibland) tycker jag. Men sedan var det äntligen dags för Sugarplum Fairy. Eftersom konserten jag såg med dem senast var topp 5 av alla konserter jag har varit på så hade jag ändå ganska höga förväntningar på lördagens konsert och jag blev inte besviken. Det var verkligen hur bra som helst och himla roligt att äntligen få se dem igen! Tredje gången för min del!

Det enda som jag saknade var att de inte spelade Far Away From Man, Rock'N'Roll Tragedy eller She's All That. Då hade kvällen varit helt perfekt. She's All That spelade jag på repeat i flera månader efter konserten på Peace and Love i somras.

Man kunde även köpa merch för det priset man ville betala. Så värt. Ska visa i ett senare inlägg vad jag fick med mig från konserten. Tyvärr blev det inte bra kvalité när jag filmade och den enda bilden som ens blev någorlunda okej är den i det här inlägget. Lite synd, men så kan det bli när systemkameran inte hängde med.

Setlist (ej  i ordning):
The Escapologist
Just A Little Bit More
You Can't Kill Rock'N'Roll
Here She Comes
Sail Beyond Doubt
(And Please) Stay Young
Sweet Jackie
Morning Miss Lisa
Last Chance
She
Marigold
Visible Karma
It Takes Time, It Takes Two
Anna
Sensation
+ Nya låten
(Tack för hjälpen Sona!)

And it's so hard to believe

I helgen har jag varit på finfint äventyr, nämligen Sugarplum Fairys konsert i Stockholm!! Jag fick tyvärr, av vissa anledningar, inte skriva något om det innan jag åkte. Därav lite dålig uppdatering den senaste tiden.
Konserten var i alla fall hur bra som helst!! Självklart kommer det en lite bättre sammanfattning när jag har lagt över bilder och hunnit samla tankarna lite!

De spelade förresten en ny låt som jag filmade, så jag hoppas att det blev bra kvalité!

Stay tuned för mer inlägg från konserten!

Spotify

Spotify drar nu in sitt gratisprogram där man kan lyssna gratis på musik och detta gör ju så att många inte kan lyssna lika mycket på musik längre. Jag har som tur är Spotify Premium så jag påverkas inte av detta.
Har ni Spotify? Tänker ni betala för Premium eller välja något annat alternativ?


Satan i gatan...

...vad bra vissa låtar är på Veronica Maggios nya skiva! Jag har tyvärr inte lyssnat på hela albumet än, tänkte göra det på bussen imorgon, men kan dela med mig av några favoriter so far:

Veronica Maggio – Satan i gatan
Veronica Maggio – Mitt hjärta blöder
Veronica Maggio – Välkommen in

Lyssna på hela albumen HÄR

Kan förresten passa på och berätta att jag har en till blogg nu där jag skriver om annat än musik: It Such a Perfect Day. Den här bloggen kommer finnas kvar så jag skriver på båda.

Följ It's Such A Perfect Day:bloglovin
Följ Music In My Life:bloglovin

RSS 2.0