Det kommer aldrig va över för mig

Jag har helt glömt bort att skriva om Håkan Hellströms senaste skiva! Jag måste säga att jag håller inte med många andra som tycker att den är så himla bra. Jag gillar Valborg (så himla fin) och Det kommer aldrig va över för mig, men sedan tycker jag inte att de andra låtarna är så bra. Det kan ju hända att jag ändrar mig om jag lyssnar lite, men spontana intrycket är att han tidigare skivor är mycket bättre.
 

You can not kill rock'n'roll

Jag började min söndagsmorgon med att se på Nyhetsmorgon där Kristian Gidlund var med och pratade om sin bok och sin sjukdom. Det var verkligen sevärt, så jag tycker att alla som inte har sett det borde se det:
 
Cancersjuke%20Kristian%20Gidlund%20skriver%20om%20livet
 
Han berättade också att det kommer bli en utställning med bilder som duktiga Emma Svensson har tagit. Den utställningen kommer bli ett måste att besöka!
 
I saw Kristian Gidlund at Nyhetsmorgon this morning where he talked about his book and his cancer. He also revealed that there will be an exhibition with photos that talented Emma Svensson has taken. I really look forward to that!

KONSERT: MUMFORD & SONS

I onsdags var jag och såg Mumford & Sons på Annexet. Tyvärr tog jag inte med kameran på konserten, så dessa bilder är tagna med mobilen.
 
 
Det var två förband, Half Moon Run och Mystery Jets. De första var okej och de andra var riktigt bra måste jag säga. Fastnade speciellt för deras låt Serotonin.
 
 
Sedan var det dags för Mumford & Sons. Vid det här laget hade det hunnit bli så himla varmt i publiken. Det kändes nästan som att det var sommar, 30 grader varmt och festival. Låtarna de körde finns som spotifylista HÄR. De inledde med Babel och I Will Wait. Jag gillar verkligen båda låtarna väldigt mycket så det var verkligen kanonbra inledning på konsert.
 
 
Konserten var bra, men jag måste dock säga att det var lite så stor variation i låtarna vilket var lite tråkigt. De skulle ha vågat göra låtarna lite annorlunda och inte bara spela alla rakt av. Det allra bästa var när tjejerna i First Aid Kit kom upp och körde Lions Roar tillsammans med dem! Magiskt!
 
I saw Mumford & sons this wednesday at Annexet. I didn't brought the camera to the concert, so these photos are taken with my mobile. There were two bands before Mumford & Sons, Half Moon Run and Mystery Jets. I really liked the last one! It was really warm in the venue when Mumford played. It was a good concert although they could have tried to do something different than from the records. My favourite part was when First Aid Kit entered the stage and they played Lions roar together. Magic!

Awake my soul

 
Ikväll är det äntligen dags att se Mumford & Sons på Annexet i Stockholm! Jag har taggat de senaste dagarna med en spellista med låtar från de senaste konserterna som går att hitta HÄR!
 
Tonight it is time to see Mumford & Sons at Annexet, Stockholm. I'm really looking forward to it and I have made a playlist with the songs from last concerts. You can find it here!

RSS 2.0