London calling

Ledsen för att jag har varit så tyst i en vecka, men det beror på att jag har haft fullt upp med nollning och ont i halsen. Det sista är ju inte så kul, men jag försöker vila och dricka varmt så hoppas jag att jag mår bättre snart.
Men jag har en rolig sak framför mig: på torsdag åker jag till London! Jag ska dit med en kompis och bara shoppa, fika och mysa. Det kommer bli hur bra som heslt, så det är bara att hoppas att jag mår bättre så jag slipper använda all hostmedicin och nässpray jag har packat med!
Jag var i London 2009 och nu är det då dags igen. HMV kommer såklart att besökas igen och i bästa fall kommer jag få med mig några fina saker hem!

Bild från resan 2009


P3 Guld 2012

P3 Guld gick av stapeln igår! Jag missade tyvärr galan, men jag såg några klipp nu i efterhand. Jag kan inte förstå hur Kapten Röd kunde vinna två priser. Någon som kan förklara det för mig? Den svenska björnstammen vann också två priser. Ett hade räckt. Nej jag tycker Veronica Maggio, Rebecca & Fiona och Timbuktu skulle ha fått priser istället!! Inte rätt vinnare på den här galan. Här är alla vinnare:
Årets grupp: Deportees
Årets pop: Syket
Årets artist: Kapten Röd
Årets hiphop/soul: Ison & Fille
Guldmicken: Kapten Röd
Årets dans: L-Wiz
Årets låt: Vart jag mig i världen vänder
Årets rock/metal: Graveyard
Årets nykomling: Den Svenska Björnstammen

Cassette Tape

Det här fina fodralet till min iPhone kom i min brevlåda häromdagen. Jag älskar det eftersom det ser ut som att man går och håller i ett gammalt kassettband. Jag beställde det från dealextreme och det kostade bara 13:- (!!!!!) inkl. frakt och allt. Kan verkligen tipsa om detta fodral!

You may say I'm a dreamer

5985093266_2f40473421_b_large
Tumblr_lxa8676jer1qanb11o1_500_large
Älskar verkligen det bandet. Känns som att det var flera år sedan jag lyssnade på dem (det är det såklart inte). Måste bli ändring på det!

Sweating through your tongue

Denna fina landade i min brevlåda idag! Det är Mando Diaos samlingsskiva som är signerad också. Fint ska det vara. Bilderna är tyvärr inte de allra bästa för min dator fungerar inte riktigt och den jag sitter vid har inget redigeringsprogram. Det är även en affisch med skivan med massa små svart/vita bilder på. Dom ska vi titta på någon dag!!

Living for today

Ibland googlar ju folk och hamnar här på min blogg. Ibland är även sökorden ganska roliga. Mina 3 favoriter just nu är:
- Amy Diamond
- Vad heter låten som är på introt till julkalendern?
- Hur lång är Magnus Uggla? (asså wtf??)

Känns verkligen som att de sökningar stämmer med min blogg, eller inte! Som tur är så handlar de flesta sökningar om Melody Club lite konstigt nog, och The Arks sista konsert. Lite bättre. Hur som helst så är det lite fler som har hittat hit sen jag skrev min julkalender i december. Sånt är alltid trevligt! Ju fler läsare desto bättre!!


Perfect gift from me to you

Jag måste bara tipsa om ett band jag upptäckte för ett tag sedan. Dom heter Foster the people. Det började med att jag spelade någon lista där låten Pumped up kids fanns med och jag tyckte att den låten var fantastiskt bra. Då måste man ju bara lyssna på hela skivan liksom!
Mina favoritlåtar är: Pumped up kids, Helena Beat och Houdini

I was born, lucky me, in a land that i love

Tumblr_l3t5i0ijtl1qcpc5ao1_500_large

Tumblr_lt4a8122uy1qcpc5ao1_500_large

Tumblr_lt4aaaebwf1qcpc5ao1_500_large

Källa: weheartit


Close your pretty eyes

Tumblr_loe2wvgrjk1qiv04zo1_500_large
Mando+diao+sziget+2007_large
Tumblr_lvac7hy6qz1qfacd2o1_500_large
Asså himla fina bilder! Detta får mig att sakna Mando Diao hur mycket som helst. Skulle ge ganska mycket för att få se dem live väldigt snart!

Calleth you, cometh i

Sån himla underbar bild! Man kan ju inte annat än älska den här mannen!

Screen shot från The Voice

Singing 'bout the city

The Voice började ju igår och jag måste säga att jag blev positivt överraskad. Jag trodde att det skulle vara lite som Idol och det tycker jag har blivit ganska tråkigt. Istället fokuserade The Voice på de som är duktiga och inte har har med massa som bara vill vara med i TV, men inte kan sjunga (fast det är ju lite underhållande ibland också).

Jag är ändå lite delad i frågan om man bara ska lyssna på sången som man gör i The Voice. Jag tycker att vara artist innebär mer än att bara sjunga, man måste ha utstrålning t ex. Ibland kan det ersätta att man inte riktigt är sångare till 100%. Det blir ändå spännande att se fortsättningen på The Voice ikväll! Vad tycker ni om programmet?

Ola Salo

Seriestart för The Voice

Imorgon är det premiär för The Voice där Ola Salo är en av röstcoacherna. Det ska bli intressant att se hur programmet blir eftersom Carola och Magnus Uggla, som är två av dom andra röstcoacherna, kanske inte är mina favoritartister om vi säger så. TV4 kl. 20.00 är det som gäller imorgon!

http://resources0.mynewsdesk.com/files/401d4713f7653e3e165fbf6915467420/resources/ResourceWebImage/thumbnails/thevoicegruppny_new_large.jpg


RSS 2.0