Top 3

1. The Killers - Glamourous Indie Rock And Roll
2. Glasvegas - Daddy's Gone
3. Sugarplum Fairy - You Can't Kill Rock'n' Roll

Detta var inlägg nr. 100! Tack alla som kommenterar!
Glöm inte att rösta på era favoriter i inlägget under!Musicinmylife - priset

Nu är det ju dags att rösta på vilka artister man tycker ska vinna olika musikpriser. Men ibland finns inte den man skulle vilja rösta på med bland de nominerade. Istället tänkte jag att vi kunde ha en liten omröstning här vilka som ni tycker är bäst! Här nedan har jag de kategorier som ni kan välja bland. Ni behöver inte rösta på alla om ni inte vill, utan ni väljer själva!

Årets Band:
Årets Kvinnliga Artist:
Årets Manliga Artist:
Årets Skiva:
Årets Låt:
Årets Liveakt:


Så skriv i en kommentar vilka ni tycker skulle förtjäna ett pris så publicerar jag ett resultat om ett par veckor!

Pikko - Electric Body Design

                                                       

Artist:Pikko
CD: Electric Body Design
Bästa låt: Beat Heart

De senaste dagarna har jag lyssnat mycket på Pikko! Mest på den låten jag gillar mest - Beat Heart. Den kan jag verkligen lyssna på hur mycket som helst. Men Pikko är en sån artist som jag inte kan lyssna för mycket på. Det är bäst i lagom dos liksom. Själva CD-skivan är också supersnygg med läppavtrycken, men tyvärr så har jag min cd-spelare gått sönder så jag fick använda iPod-högtalarna istället! Och så har jag kommit på att detta är utmärkt musik att städa till eftersom jag mitt i allt annat också städade en del här hemma. Det behövdes kan jag lova!

Rockbjörn och EP

Nu kan du nominera dina favoriter som du vill ska vinna en Rockbjörn! Du gör det enkelt genom att klicka HÄR Vilka tycker ni ska vinna?

Moto Boy släpper en EP, "For Martha", den 3 december. Men man kan förbeställa den redan nu HÄR Den kostar bara 41 kr, väldigt bra! Det ska bli spännande att höra på den när den kommer!


Coldplay - Politik

Jag har ganska mycket att göra ny + lite idétorka, därav att inläggen inte kommer så tätt! Jag kan i alla fall tipsa om denna låt med Coldplay. Den är absolut inte en av deras bäst låtar, men den får mig att tänka tillbaka lite till Globen. Tänk er liksom, spela denna inför en fullsatt arena! Wonderful! Men när låten kommer till refrängen är det något som får mig att tänka på Idol-Lars. Strange! Är det någon mer som tänker på det? Mer om fina låtar från konserter kommer i ett annat inlägg. Enjoy!


Mando-låtar i akustisk version

De senaste dagarna har jag lyssnat jättemycket på de akustiska versionerna av Mando Diaos låtar. Flera av dem är verkligen jättebra! Jag länkar mina två favoriter: "Down In The Past" och "You Can't Steal My Love"

Mando Diao - Down In The Past (Acoustic version)
Mando Diao - You Can't Steal My Love (Acoustic version)

Enjoy!


The Ark - Tell Me This Night Is Over


Jag gillar verkligen den här video! Kanske är det för att den är svart/vit?! Men den påminner mig om en annan video som jag inte komma på. Hur som helst så tycker jag verkligen att den är mysig. Kika gärna på den!

Konsertkort!

Det är ju inte bara flera läsare som är duktiga på att ta kort, utan även jag gillar det. Som ni kanske vet så har jag en sida där jag laddar upp kort från olika konserter. Jag fotar självklart annat också, men det är kanske det som passar bäst att lägga upp på en musikblogg! Klicka bara på den artist ni vill se så får ni se bilder från den konserten! Enjoy!

The Ark 20/7-07, 17/8-07, 4/7-08
Kent 1/3-08
Lamont 10/6-08

Timo Räisänen 5/7-08
Håkan Hellström 5/7-08
Crash Diët 5/7-08

Moto Boy 5/7-08
Hardcore Superstar 3/7-08
Amanda Jensen 5/7-08
Mando Diao 4/7-08
Moto Boy 15/8-08

Melody Club-period

                 
Jag är verkligen inne i en Melody Club-period just nu! Jag vet inte hur många gånger jag har lyssnat igenom albumet "Music Machine"! För ca 6 år sen fastnade jag totalt i Melody Club och började lyssna på dem väldigt mycket. Jag gillar dem verkligen! Jag har sett dem en gång live, i Oxelösund, och den konserten gillade jag verkligen. Det var inte alls mycket folk (det regnade visserligen) och stämningen var jättemysig. För mig är det nästan omöjlig att välja en favoritlåt, men dessa 3 låtar lyssnar jag mycket på nu:

*Colours
*Let's Kill The Clockwork
*Palace Station

Det ska verkligen bli kul att få höra deras nya skiva snart!

Jesus Christ Superstar -73

                          
Idag tittade jag på "Jesus Christ Superstar" från -73. Filmen var väldigt bra, kanske tyckte jag det lite för att jag gillar musikaler. Vissa låtar var det inget speciellt med, men vissa var underbara! T ex en sång som Jesus sjöng efter nattvarden, I Only Want To Say. Han som spelade Judas sjöng väldigt bra. En av dom bästa i hela filmen tycker jag. Musiken i filmen är väldigt bra och jag gillar också att storyn "bryts" av shownummer tex när de dansar i ruinen och under låten "Jesus Christ Superstar". Jag gillade inte att det blev som ett "snyft-slut", utan jag tycker att slutet borde vara mer maffigt än vad det var! Men det ska bli väldigt spännande att se hur Ola kommer tolka rollen som Jesus.

Bästa låtarna: 
* Everything Is Alright
*I Don't Know How To Love Him
*I Only Want To Say
*Hosanna
*Jesus Christ Superstar

Betyg: 4 av 5
Har du sett filmen? Vad tyckte du?

Moto Boy släpper EP

           
Moto Boy,
Oskar Humlebo, ska släppa en EP den 3 december. På Myspace skriver han att han vill avsluta detta år med att ge ut en EP med låtar som han verkligen gillar! Han är osäker på om det blir några fler konserter i år, kanske en i alla fall. Jag gillar Oskars musik! Hans musik är speciell på något sätt tycker jag. Jag såg honom 2 gånger i somras och det räckte tycker jag. Man blev mätt på honom efter ett tag kanske man kan säga. Men trots det ser jag fram emot hans kommande EP.

Kent ger ut samlingsbox

Kent har släppt en samlingsbox med totalt 113 låtar från 1991-2008. Allt finns samlat på 10 cd-skivor inklusive 26 bonuslåtar. 15 av dem är outgivna! På köpet får man en bok också med intervju, privata bilder, turnéhistorik och låttexter. Grymt!
Något att hoppas på till jul kanske?

HÄR kan ni lyssna på när Ola Salo var med i "Lantz i P1" idag!
Kika på DETTA , Ola Salos liv blir dokumentärfilm!

Jag skulle tycka det var roligt att höra lite vad ni tycker om bloggen! Vad gillar ni att läsa om? Vad gillar ni för musik? Ge gärna tips också!

GRATTIS AGNES!

     

Grattis Agnes Sörman som vann fototävlingen! Jag tycker också att bilden är jättebra! Just att man ser publiken på bilden och att den är i svart/vitt gör den väldigt speciell! Bilden är tagen den 18 september i år när Coldplay var i Globen och spelade. Jag var ju själv där och jag tycker att Agnes lyckades fånga den känslan som var väldigt bra i bilden! Grattis!

Delad 2:a kom Bild 5 av Lovisa och Bild 7 av Jacqueline
Tack alla som röstade!

Some news

Some news:  
  • An Arkeology håller på och spelas in och i bästa fall släpps skivan i mitten av december. I Januari kommer det att vara konserter på ett par platser i Sverige. Det är bl a Ola Salo, Per Tengstrand och Jonas Nydensjö som är med.
  • Vill du se översättningen av 2 låtar ur Jesus Christ Superstar, "Kung Herodes Sång" och "Jesus Christ Superstar", kan du göra det HÄR

RSS 2.0