Everytime I look deep in your eye I see the dreams go by

De senaste dagarna har hälsningar och fina texter om Kristian Gidlund setts överallt på internet. Alla har velat skriva någonting och sånt är ju himla fint! Emma Svenssons text var den allra finaste, helt klart! På Aftonbladet var det hälsningar från både Mando Diao, Viktor Norén och Emma Svensson. Det kommer även släppas en ny bok som ges ut postumt och som troligtvis kommer innan jul. En bra julklapp att ge bort tycker jag!
 
Passa även på att gilla sidan på Facebook - Kristian Gidlund RIP. Den har redan nästan 11 000 likes!

Vila i frid Kristian Gidlund

Och så kom nyheten man inte ville läsa! Kristian Gidlund har somnat in! Han förlorade kampen kl. 15 igår och igår postades även det sista inlägget på hans blogg. Vila i frid finaste Kristian!
 
 

Two years ago...

Idag för två år sedan hände något speciellt. Det var nämligen den sista konserten med The Ark! Jag och min kompis Emma väntade tillsammans och man kände att det var något speciellt i luften den dagen. Inlägget om konserten går att läsa här. Jag tycker att vi tar och tittar på några bilder från konserten:

Today, two years ago, was the last concert with The Ark. Me and my friend Emma were waiting together and it was a special feeling in the air. You can read the blog post about the concert here.

Mitt blod är i oro, jag tror jag är kär

 Då var alla bilder klara från konserten med Mando Diao i Borlänge. Min absoluta favorit är den längst ner här i inlägget med Björn och Gustaf. Alla bilder kan ses HÄR!

 
 
 
 
All photos from the concert with Mando Diao in Borlänge are done and can be seen HERE

Vad gör väl det om 100 år

Medan jag sitter och redigerar Mando-bilderna passar jag på att lyssna på massa bra musik. Dessa 4 låtar har jag nästan spelat sönder den senaste tiden:
 
Veronica Maggio – Sergels torg
Babyshambles – Farmer's Daughter
Bastille – Pompeii
Kanye West – Dark Fantasy
 
I listen to some good musik while I edit the pictures from the concert with Mando. The 4 songs above have been played a lot lately!

The road to red rocks

Häromdagen fick jag ett mail från Bengans om att filmen "The road to red rocks" om Mumford & sons visades på SVT förra helgen. Jag kikade på SVT Play, men jag hittade tyvärr inte filmen där. Jag såg ju Mumford & sons i Stockholm i våras och det hade helt klart varit kul att se filmen. Den följer dem på väg till två utsålda konserter i Red Rocks, Denver. Här nedanför kan man i alla fall se små korta bitar från alla låtar de sepalde under konserten:
 
 
The road to red rocks about Mumford & sons could be seen on Swedish television last weekend. I missed it and I couldn't find it online. But I found this clip that can be seen here above where you can see short clips from all the songs that they played during the concert.

Farmer's daughter

Babyshambles har ju äntligen släppt ett nytt album och jag har redan fått en ny favoritlåt i form av Farmer's daughter. Så. Sjukt. Bra! Jag kan liksom inte sluta lyssna på den! Jag har dock inte lyssnat på hela skivan än så det är möjligt att jag snart har en ny favoritlåt!
 
Lyssna på låten här: Babyshambles – Farmer's Daughter
 
Hoppas verkligen inte att Petes drogproblem stoppar dem den här gången. Enligt Aftonbladet är basiten orolig för Pete.
 
 
Babyshambles have finally released a new album and my favourite song so far is Farmer's daughter. I can't stop listen to it! Now i really hope that Pete's drog problem doesn't stop them this time.

Fortsätt som ett höstlöv i vårens första flod

Då har jag 2 nya konserter att gå på i höst! Det blir Johnossi den 22 november och Håkan Hellströms turnéavslutning den 28 december. Jag är riktigt taggad för att se båda två och det känns som att det kan bli en riktigt fin musikhöst eftersom jag sedan tidigare har biljetter till Vampire Weekend i Stockholm.
 
Mando-bilderna är inte klara än för det har varit massa festligheter under veckan som har tagit upp all min tid. Men efter ikväll är de över och jag kan ta tag i bilderna och bloggandet på allvar igen med massa ny energi!

Skogen är midnattsmörk

Jag fick med mig två fina saker från konserten med Mando Diao i lördags. Först och främst så köpte jag nothäftet med låtarna från Infruset som jag har velat köpa ett tag, men inte kommit mig för att beställa hem. Det finns här om man vill köpa det.
 
 
 
 
Sedan fick jag även Björns plektrum! Inte helt fel! Jag har ganska många plektrum nu. Min lilla samling ska vi titta på i ett inlägg framöver...
 

KONSERT: MANDO DIAO

Igår var det äntligen dags för ett besök i Borlänge. Från början var det ju både Sugarplum Fairy och Mando Diao som skulle spela, men som jag har skrivit tidigare fick Sugarplum Fairy ställa in.Det blev därför bara Mando som spelade, men det var inte så bara!
 
Först började de med att spela låtarna från skivan Infruset plus Anita som Sven-Ingvars har tolkat tidigare. Jag älskar verkligen att höra Snigelns visa live. Den är så himla fin! Sedan kom även Viktor och Calle Norén upp på scenen och så spelade de Sweet Jackie tillsammans med Gustaf. Det var så himla känslosamt och fint. Gustaf pratade även om vilken kämpe Kristian Gidlund är och hur levande han är.
 
 
Som extranummer körde Mando God Knows, Gloria och Dance With Somebody. Galet vilket drag det var! Vi dansade som tusan och det kändes som att Mando tyckte det var kul att spela lite rockiga låtar också.Trots att det var jättetråkigt att Sugarplum Fairy ställde in så blev det en väldigt fin kväll i Borlänge. Ett perfekt avslut på sommaren!
 
Det kommer komma upp massa bilder om ett par dagar när jag har hunnit gå igenom alla!

RSS 2.0