KONSERT: MANDO DIAO

Igår var det äntligen dags för ett besök i Borlänge. Från början var det ju både Sugarplum Fairy och Mando Diao som skulle spela, men som jag har skrivit tidigare fick Sugarplum Fairy ställa in.Det blev därför bara Mando som spelade, men det var inte så bara!
 
Först började de med att spela låtarna från skivan Infruset plus Anita som Sven-Ingvars har tolkat tidigare. Jag älskar verkligen att höra Snigelns visa live. Den är så himla fin! Sedan kom även Viktor och Calle Norén upp på scenen och så spelade de Sweet Jackie tillsammans med Gustaf. Det var så himla känslosamt och fint. Gustaf pratade även om vilken kämpe Kristian Gidlund är och hur levande han är.
 
 
Som extranummer körde Mando God Knows, Gloria och Dance With Somebody. Galet vilket drag det var! Vi dansade som tusan och det kändes som att Mando tyckte det var kul att spela lite rockiga låtar också.Trots att det var jättetråkigt att Sugarplum Fairy ställde in så blev det en väldigt fin kväll i Borlänge. Ett perfekt avslut på sommaren!
 
Det kommer komma upp massa bilder om ett par dagar när jag har hunnit gå igenom alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0