Jesus Christ SuperstarIgår var jag och såg Jesus Christ SuperstarGöta Lejon. Det var något jag hade sett fram emot länge, framför allt för att se skillnaderna mot föreställningen jag såg i Malmö 2009. Självklart var det väldigt roligt att få se Ola Salo på scen igen. Senast jag såg honom var ju sista konserten med The Ark i september.

Den här versionen är en rockigare variant av musikalen än den som var i Malmö, vilken var mer lik filmen från 70-talet. Lärljungarna är svartklädda och Ola har nu läderbyxor på sig istället. De har även utvecklat agerandet upplever jag. Anna Maria Hallgarn som spelar Maria Magdalena tycker jag gjorde en väldigt bra insats. När jag såg den i Malmö blev jag inte lika imponerad som jag blev igår.Det går ju inte att komma ifrån att jag är lite partisk när jag ska bedöma om musikalen är bra eller inte eftersom jag gillar Ola Salo och The Ark. Men det är inte bara Ola som gör att musikalen blir så bra. Alla är oerhört duktiga och det är kul att de har fått ihop personer som passar så bra i de roller de spelar. Oavsett om man gillar Ola, så är detta definitivt en sevärd musikal!


Jesus Christ Superstar i Stockholm

Idag är det äntligen dags att se Jesus Christ Superstar i Stockholm. Jag är laddad till tusen och det ska verkligen bli kul att se skillnaden mot föreställningen i Malmö. Min fina pappa fick en biljett av mig i julklapp så vi ska äta lunch och se på japanska körbärsträden i kungsträdgården innan vi beger oss mot Göta Lejon!
Bilder och en liten recension kommer självklart imorgon!

High or low, fast or slow

Imorgon sänds ett program med The Ark, The Ark - Sista dansen i Växjö. Där får man följa med bandet när de spelade på Palladium i Växjö 2012. Samma ställe som de gjorde sin första spelning på som 14-åringar.

Det ska bli himla kul att se programmet. Det går inte att komma ifrån att de är väldigt saknade!

Bild från sista konserten 2011

Glöm alla bekymmer

Ola Salo var med i en lång intervju på nyhetsmorgon igår med Tilde De Paula. Det var en väldigt bra intervju tycker jag. Han pratade om vad han vill göra i framtiden, hur han blivit påverkad av att vara förälder och Jesus Christ Superstar. Appropå Jesus Christ Superstar så är det mindre än en månad kvar till jag ska se den. Den 28 april är det dags! Det ska verkligen bli intressant att se den igen!

I wanna hear you scream

Gustaf Norén var med i Kaka på Kaka igår som är ett program på SVT. Jag kan tyvärr inte hitta hur jag lägger upp klippet här på bloggen, men ni kan se det HÄR. Rätt skön intervju, haha. Han berättar även att Mando Diao ska släppa ett album på svenska till sommaren. Det gillar vi! Det blir spännande att se hur det låter! (och nej, det här är inget aprilskämt)

RSS 2.0