Mr. Moon, maybe your time is coming

Denna fina kom i min brevlåda igår!

Mando Diao i Sonic

Jag hittade en fin intervju idag och det gjorde min dag! 8 sidor. Bara Mando. Tänk vad lite som kan göra mig glad.


Intervjun är från Sonic och är grym! Vill ni ha den, skriv eran mejl i en kommentar eller skicka ett mejl till musicinmylife@live.se

"I samma stund hörs en högljudd dalmas ute i hallen, så det är en smula svårt att koncentrera sig på gitarrljudet.
-Ibland tror jag han är en knarkare, att han är en riktig horseare!
Åt vem Gustaf Norén gapar går inte riktigt att avgöra, men föremålet för utbrottet är Björn Dixgård som gissningsvis försovit sig och inte går att nå på vare sig mobil eller hemtelefon."

Come on, come onJag vet att det är många av ni läsare som är duktiga på att ta kort. Klart ni ska vara med i tävlingen här på bloggen. En vecka har ni på er att skicka in bilder om ni har lust att vara med. Tveka inte att skicka in!

Vidar


Jag tänkte passa på att tipsa om Tuva, Maija och Emmys band, Vidar! De är verkligen superduktiga och förtjänar lite mer uppmärksamhet tycker jag. Tjejerna är mellan 16 och 18 år och har tagit sitt bandnamn efter Tuva och Maijas lillebror. De gjorde en cover på Keanes låt "Better Than This" som uppmärksammades mycket, inte mindre av Keane själva. Jag tycker att ni ska kila på deras Myspace och lyssna på deras låtar som finns där!
(Den suddiga bilden är från när de uppträdde på UKM för snart 2 år sedan)

Köpa "The Malevolence"?

HÄR kan ni beställa Mando Diaos b-side samling "The Malevolence". 189:- känns inte såååå dyrt måste jag säga. Jag har i och för sig redan beställt mitt ex från Tyskland. Inte det billigaste kan jag säga, men jag tyckte det var värt det eftersom jag får med en bok samtidigt. Tur att man kan tyska!

"Mando Diao - killarna som älskar sig själva"

Jag har en fin låda där jag har samlat ihop fina tidningsartiklar, intervjuer, affischer mm. Jag tittade i den häromdagen och hittade bland annat denna artikel. Den är från 2004.


TÄVLING!Jag har ju publicerat bilder här som jag har tagit på olika artister och jag vet att det är flera andra som också fotar och går på konserter. Förra året så här dags hade jag en liten tävling som var väldigt populär så jag tänkte göra samma sak i år också.

Välj ut 1 eller ett par bilder (högst 3) som du har tagit på någon konsert i år och:
1. Ladda upp den på någon fotosida eller liknande och länka i en kommentar här på bloggen
2. Ladda upp på din egen blogg och länka sedan i en kommentar här
3. Mejla till mig, musicinmylife@live.se

Berätta också var bilden är tagen och vilket band/artist det är på bilden!

Jag väljer sedan ut ett antal bilder som jag tycker är bäst och som sedan laddas upp här på bloggen och så kan ni sedan rösta på vilken ni gillar mest! Tveka inte att skicka in!
Om du vet några som gillar att fota och skulle tycka det var kul att vara med, tipsa gärna dem!
Skicka in bilderna senast: 30 september

Pete och Libertines är det som gäller!De senaste veckorna har jag lyssnat väldigt mycket på The Libertines och Peter Doherty. Det hade inte varit helt fel att se dem live om man säger så!!! Eftersom jag väljer Regina framför Pete så hoppas jag att han spelar i Olso under vintern!! Jag tycker att det är lite extra fint att kunna lägga på Grace/Wastelands-LP:n och What A Waster-EP:n på min LP-spelare. Men jag ska försöka passa på att köpa någon Libertines-LP också när jag ska till London!

"Dissekera Michael Jackson"Det här klippet får mig att längta tillbaka till Borlänge och Peace and Love mer än någonsin. Det är så himla fint när de (okej, det är väl mest Gustaf) pratar om hur mycket Michael Jackson betyder för dem. Man märker verkligen hur ledsna de är över att han dog. Fast det där med kronärtkockan är lite kul, haha!

Update: Det gick inte att kommentera inlägget här nedanför förut, men det ska fungera nu!! Så kommentera gärna!

They were sweet memories in the corner of my mind
Sugarplum Fairy Official Street Team


Nu har även Sugarplum Fairy kommit på den fina idéen att starta ett Street Team. Mando Diao har ju som sagt det sedan tidigare och jag tycker att fler band borde satsa på den idéen. Klicka på bilden för att gå med i Sugarplums Street Team!!!

The Libertines - What A Waster

Mitt senaste inköp!

Musiktips

Beatles - Help
Beatles - Yesterday
Beatles - Lady Madonna
Coldplay - Green Eyes
Dirty Pretty Things - Bang Bang You're Dead
The Libertines - What Katie Did
The Libertines - The Saga
The Libertines - Up The Bracket
Mando Diao - Hail The Sunny Days
Melody Club - Girls Don't Always Wanna Have Fun
Peter Doherty - Last Of English Roses
Peter Doherty - Broken Love Song
Regina Spektor - Man Of A Thousand Faces
Regina Spektor -  The Calculation

Tips på låtar att lyssna på i helgen. Oh yes!

Regina Spektor - Far


Igår började jag lyssna på Regina Spektors senaste skiva, "Far". Jag kände att jag nästan var tvungen att göra det eftersom jag ska se henne live om 3 månader. Jag har liksom inte kommit mig för att lyssna på den tidigare. Gud vad fint det var! Jag kan liksom inte sluta lyssna. (Fast jag är i och för sig inne i en musikperiod nu, då jag inte kan få nog av musik). Det känns som att "Far" är hennes bästa skiva faktiskt. Om ni har spotify kan ni lyssna på den HÄR

Lyssna på:
- Man Of A Thousand Faces
- The Calculation
- Blue Lips

The Malevolence of Mando DiaoKika på DET HÄR. Det gjorde min dag!!! Mando CD + DVD som släpps den 2 oktober!!! Det är alltså ett b-side album med 39 låtar + en medföljande DVD. Kan vi hoppas på konserter i Sverige med anledning av nya albumet? Hoppas kan man ju alltid i alla fall.

Don't stop the musicNu har min iPod fått lite ny musik i form av Beatles och Pete. Så himla fint! För övrigt så har jag fått lite ångest för att jag inte ska se Pete i december. Spontanresa till Malmö kanske??

Btw, musik kan man inte få nog av, eller hur? Har ni någon låt eller artist som ni lyssnar på om och om igen just nu? Kommentera gärna och berätta! :)

RSS 2.0