Musicinmylife

Det börjar dra ihop sig för lite konserter nu! Det blir 4 konserter på 12 dagar, vilket är ganska bra för att inte vara festivalsäsong. Jag har ett twitterkonto där jag twittrar om musik, så nu har jag döpt om det så det har samma namn som den här bloggen!

Om ni vill läsa uppdateringar om de kommande konserterna och annat musikrelaterat, följ mig då på _Musicinmylife_!

Glöm inte heller att prenumerera på blogginläggen på Bloglovin  Follow on Bloglovin

It ain't easy to behave in this spotlight

Som bekant så ska jag ju se Mando Diao på lördag och nu har jag även fått presspass. Så himla roligt!! Det ska bli sjukt spännande att få prova att fota konsert med den nya kameran. Det ska tydligen vara ett förband innan och det är nog tur så jag får provfota lite!
 
 
En av många bilder jag har tagit på Mando Diao

If it seems that i'm too quiet, that's cause i'm missing her

Det har varit dåligt med uppdateringar den här veckan, men det beror på att jag har haft massa annat för mig hela dagarna och knappt har varit hemma alls. Nu är det tillbaka till det vanliga igen (om man kan säga det då en vecka aldrig är den andra lik).
Hur som helst så kommer Mando Diao att släppa en ny skiva till hösten. Det är ju inte helt fel att de släpper två skivor så pass tätt. Det kommer att komma fler inlägg om Mando Diao med tanke på att det är en vecka tills att jag ser dem! Så himla pepp!

Festivalsommaren

Jag har redan börjat fundera lite på vilka festivaler som jag ska besöka i sommar. Än så länge har jag inte bestämt till mig till 100% vilka det blir.
 
 
Peace & Love
Det blir förmodligen ett besök på Peace & Love även i år. 5:e året i rad. Förhoppningsvis kanske även med presspass om jag har tur. Dock jag kommer jag nog vara sjukt trött eftersom jag kommer hem från USA 2 dagar innan.
 
 
Putte i parken
Det beror lite på vilka band som kommer och hur trött jag är efter USA och P&L, men förmodligen blir det Putte i parken också. Jag var där -10 och -11, men förra året blev det inget besök.
 
Festival i Europa
Det skulle vara väldigt roligt att åka på en festival någonstans i Europa. De stora som är i Tyskland ser det tyvärr inte ut som att jag kan på för det krockar med annat. Med Sziget i Ungern och eller någon festival i Schweiz hade ju inte varit fel.

It's time you have the talk

Idag fastnade jag framför Youtube och lyssnade på massa acapella-låtar. Jag fastnade lite extra för Erato. Himla duktiga tjejer är det som bland annat har gjort bra covers på några kända låtar. Låten nedan är ett litet undantag från deras andra låtar som är mer hämtade från radion. Häftigt att komma på att göra en cover på en jullåt och med kesoburkar!
 
 

Watching America

Jag har världens roligaste resa att se fram emot! I juni, 13-23 närmare bestämt, ska jag åka till USA på fotoresa. Jag kommer bland annat besöka Los Angeles, Phoenix, Grand Canyon, Las Vegas, Yosemite National Park och San Fransisco. Det är alltså en roadtrip och duktiga Emma Svensson kommer att vara med på resan.
 
Det är nästan ett halvår kvar, men ser så otroligt mycket fram emot resan!
 
 
 
Golden Gate-bron i San Fransisco

I'm okay, I'm alright

Åh gårdagens Trettondags-Caprice var så himla bra! Jag kom precis hem från att ha sett Sagan om ringen i 4 timmar och hann slå på TV:n lagom till att det började. Tyvärr finns programmet inte på SVT play än, men det kommer nog upp där när som helst.
 
Ola sjöng The worrying kind (hur fin som helst), Jazzgossen, Superstar, en låt ur La Traviata, Calleth you, cometh I, Somebody to Love och Don't stop me now. Operan och de två sista sjöng han tillsammans med Henrik Dorsin och Elin Rombo. Henrik Dorsin är verkligen en klockren komiker! Så himla rolig! Tillsammans utgjorde de tre verkligen en bra kombo om gästartister!

Caprice

Jag kan tipsa om att se på "Trettondags-Caprice" ikväll kl. 21.00 på SVT1! Ola Salo och Henrik Dorsin är med bland annat. Mamma och pappa såg föreställningen när den var i Uppsala för ett par veckor sen (ja, jag var avis) och de tyckte att den var sjukt bra! SVT1 kl. 21 är det alltså som gäller!

2012

2012 var ett fint år, så jag tänkte att vi ska kila lite vilka konserter det blev.
 
 
Det började med att pappa och jag såg Jesus Christ Superstar i april. Pappa fick biljettten av mig i julklapp och vi såg fram emot föreställningen båda två. Sjukt bra var den!
 
Sedan var nästa grej att jag åkte till Peace & Love. Med fotopass. Jag var så otroligt glad för att jag fick det.
 
 
Mina festivalband från 2010, 2011 och 2012 samt VIP-bandet till Eden.
 
 
 
 
 
Sugarplum Fairy, Vidar och Urban Cone.
 
I augusti åkte jag till Schweiz och Das Festival. Det kan ha varit bland det roligaste jag har gjort!
 
 
 
 
The Bianca Story, scenen och Mando Diao
 
Det blev inte fullt så många konserter 2012 som det har blivit de senaste åren, men det vet jag att det kommer att bli ändring på 2013. Jag har redan 5 konserter inbokade och planerar att gå på Peace & Love och en eller två festivaler till. Jag hoppas såklart på att få fotopass, men man kan ju aldrig veta. Sedan kommer bilderna förmodligen bli ännu bättre eftersom det nya objektivet är på väg hem till mig nu!

RSS 2.0