999

Kent - 999

Det har varit mycket nu, därav tystnaden här på bloggen! Häromdagen släppte Kent låten 999. Den är verkligen jättebra tycker jag! Jag gillade inte riktigt Kents senaste skiva så det här var verkligen ett lyft!

Vad tycker ni om låten?


And all I wanna hear is the message beep


Grym låt och grym video!

Gorillaz - Feel Good Inc

Regina Spektor till Peace and Love

Gissa om jag blev lycklig när jag nyss fick reda på att Regina Spektor kommer till Peace and Love? Det spelar ingen roll att jag har sett henne 2 gånger tidigare, jag blev lika glad ändå. Det känns som att det här gjorde att Peace and Love tog ett steg i rätt riktning eftersom de inte har släppt någon jättebokning hittills (om man bortser från Rihanna förra veckan då)!

Arvikafestivalen 2010

Akustisk spelning med Sugarplum Fairy

Man kan ju inte bli annat än glad när man läser om den här nyheten. Sugarplum Fairy ska spela akustiskt på Scandic Hotel Grand Central i Stockholm fredagen den 13 april kl 21.30. Och inte nog med det, de släpper även en singel i april och en skiva till hösten! Efterlängtat!


Listen up here's a story

Jag har ju helt glömt bort att visa vad jag fick i brevlådan för några veckor sedan! Shame on me! Jag fick The Arks DVD från Peace and Love 2011. Jag har inte hunnit se den (okej jag hann inte första veckan, sedan glömde jag) förr än nu. Jag såg den nu ikväll och åh vad jag saknar The Ark. Och Peace and Love också för den delen! Det var så fint att få återuppleva konserten och alla minnen igen. Köp DVD:n om ni inte har gjort det!

Hiphop

Vår = Snook för mig och den här våren är inget undantag. Just nu är det låten "Hiphop" som jag gillar mest. Har säkert lyssnat på den minst 15 gånger bara idag. Kan inte sluta!


RSS 2.0