In full regalia på Spotify!

Nu finns In Full Regalia på Spotify!
Lyssna på skivan HÄR

The Ark - Stay With Me

And a mind that was set for pity

Min lycka i ark-bubblan försvann igår. Men inte på grund av The Ark. Nej den försvann på grund av Peace and Love. De hade släpt speldagarna och vad såg jag där?!! Jo att Carl Norén och Julian Casablancas spelar på onsdagen! ONSDAGEN! Sen när spelar det stora artister på onsdagen? Jag kommer inte för ens på torsdagen, så då missar jag båda. Så himla dåligt!!!

(Btw, imorgon mellan 14 och 15 kan man chatta med The Ark HÄR. Perfekt om man, som jag, sitter på ett tåg och har lite tråkigt)

The Ark - In Full Regalia

Igår kom lyckan i form av ett brev i A4-storlek. En mycket efterlängtad skiva i ett spännande format. Jag gillar verkligen nytänkandet med att kunna sälja den på fler ställen, cred till Jon för det. Vissa har ju klagat över att det är reklam i tidningen, men jag tycker inte att det gör så mycket. Istället fastnar jag för färgbilderna där bandmedlemmarna får ett uppslag var. Underbara bilder, speciellt den på Jepson. (Lite fundersam över bilderna på Ola med gevär i handen, men men)

Den nya skivan har utan tvekan ett nytt sound, men jag gillar det. De allra bästa låtarna är Take A Shine On Me, Singing 'bout The City, Superstar och Have You Ever Heard A Song. Singing 'bout The City är jag lite rädd att jag ska lyssna sönder för den är nog min favoritlåt på skivan. Ofta brukar det vara någon låt som man inte gillar på en skiva, men än så länge så gillar jag alla (blev faktiskt lite förvånad över det). Först förstod jag mig inte alls på I'll Have My Way With You, Frankie. Kan inte påstå att jag gillar den nu heller, men den är okej i alla fall.

Skivan låter lite som State Of The Ark tycker jag. Absolut inget fel med det eftersom jag verkligen gillar State Of The Ark och så ger den lite sommarkänsla. Stort plus till Ola och hans röst också. Jag tycker att den har utvecklats efter Jesus Christ Superstar. Enligt mig så får den här skivan 4 av 5. Vad tycker ni?
Vampire Weekend till Peace

När jag läste sms:et idag om att de ska komma till P&L ville jag bara dansa. Jag har börjat lyssna på dem väldigt mycket nu under våren så det ska bli jättekul att få se dem. Nu saknar jag nog bara Sugarplum Fairy till Borlänge. (I och för sig vore det så underbart så jag saknar ord om Libertines skulle komma, men det kan jag nog drömma om).

Och idag kom äntligen "In Full Regalia". Så himla fint. Så fint att det får ett eget inlägg imorgon!

Hurricane Festival

Några av de band som spelar på Hurricane festival:
Mando Diao
Shout Out Louds
Tegan & Sara
The Strokes
The Temper Trap
Vampire Weekend
White Lies

Åh! Jag vill verkligen se The Temper Trap! Och Tegan and Sara och The Strokes för den delen också! Och alla de andra. Åh! Nästa år hoppas jag att det är lika bra artister som kommer till hurricane festival så jag kan åka dit. Tyvärr hinner jag inte dit i år. Too bad!

Fler bokningar till PeaceSenaste bokningarna till Peace and Love:
Carl Norén (!!)
Lily Allen
Julian Casablancas
m. fl

Love it!

44 dagar

När det tids nog blir vår, men man inte har tid att tänka på det för att man har för mycket att göra.  Då kan det vara bra att drömma sig bort till sommaren och ledigheten lite. Till exempel till 4 juni och Mando Diao på Gröna Lund. Dessa två klipp tycker jag att det går alldeles utmärkt att drömma sig bort till.
About a guy who owned the world but no women

Satt och läste intervjuer med Victor Norén häromdagen. Fråga mig inte varför!

Är du mörkrädd?

- Ja, faktiskt. Om jag är ensam i ett stort mörkt hus där det är alldeles svart. Jag förstår inte varför, det är ju inte farligare än om det är tänt. Men jag tenderar att sova med tänd lampa om jag är ensam i ett stort hus.

Du slog igenom redan som 18-åring. Har det gjort dig till en bortskämd snorunge?

- Haha, kanske. Jag blir nästan fördummad av mina betjänter, jag behöver inte göra någonting själv. När jag var på semester med min flickvän häromveckan kändes det konstigt att själv behöva vänta på min väska vid rullbandet. Jag är väl lat antar jag.

Hur är du som pojkvän?

- Underbar. Jag älskar tjejer, därför har jag helst inte tjejkompisar eftersom jag på något sätt attraheras av dem. Så är det med killkompisar också. Det är ju något i deras personlighet som tilltalar mig, eftersom jag väljer att umgås med dem. Men med tjejer känns det bara jobbigt, varför inte bara bli tillsammans?

 

Hahaha!

Video till "Superstar"Idag är det premiär för The Arks nya video till låten Superstar! Jag tycker inte att videon är så bra faktiskt. Jag gillar verkligen låten, men låten kommer inte till sin rätt i och med den videon.
What do you think?

(Btw, så är det bara 11 dagar kvar till deras skiva, In full regalia, släpps! Längtar!)

Alexandre Desplat - The Meadow

Okej, jag är inget större fan av Twilight och New Moon, men den här låten (som är med i New Moon) är så himla fin. Så fin att jag bestämde mig för att jag ska lära mig den på piano. Noter till den kan man hitta HÄR

Hemma!

Hemma från Polen igen! Resan var så intressant. Tror att det är en av top tre bland de resor jag har gjort. Vi var bl a på alla tre Auschwitz-lägrena (Auschwitz I, Auschwitz II Birkenau, Auschwitz III Monowitz). Min fina iPod var såklart med på resan och jag lyssnade i princip bara på The Kooks, Vampire Weekend och Shout Out Louds. Fint!

Glöm inte att rösta på Tracks imorgon! Både Ark och Mando är med!!

Update

Okej, vad har hänt sen jag skrev senast?

  • Libertines återförenas!!!! Kan inte beskriva hur glad jag blev när jag läste det! De ska spela på Reading och Leedsfestivalen och enligt ett par tidningar finns det även planer på en ny skiva. Gillagillagilla! Jag MÅSTE se dem så det är bara att hoppas att de spelar på fler ställen och någon vill och åka med och se dem!
  • The Ark har släppt sin nya hemsida. Kika på den HÄR.
  • Jag ska även se The Ark 11 Augusti i Stockholm (blir väl fler gånger, men 11:e är helt klart). Can't wait!
Inatt åker jag till Polen, till Krakow närmare bestämt. Take care!

RSS 2.0