Johnossi på P3 Live

Efter att bara ha sovit 2.5 h i natt och haft en död hjärna hela dagen så piggar det upp lite (eller var det inte meningen att jag skulle sova nu? Inte bli pigg!) att det är Johnossi på P3 Live ikväll. Lyssna direkt HÄR!

Längtar verkligen till i november då jag ska se dem!


http://plaskis.se/wp/wp-content/uploads/2008/02/johnossi.jpg

Sugarplum FairyI'm sold to the the world
And I'm happy and I swirl on a cloud
My feet has never touched the ground
We are around, you all the time

Verious på Spotfiy

Nu finns Stockholmsbandet Verious äntligen på Spotify. Jag upptäckte dessa när de spelade tillsammans med mina vänner i Vidar i slutet av förra året och nu finns de på Spotify. Så bra!
Lyssna på dem på Spotify ----> HÄR
Deras Facebooksida ----> HÄR

Carl Norén och PSL

Idag kan man läsa följande på PSL:

"Som vi nyss berättade blir det en del Carl Norén på PSL i veckan.

Jag följde med solodebuterande Sugarplum Fairy-mannen en dag i somras runt i det Borlänge han växte upp i. Carl berättar inte bara om hur han själv utvecklats som musiker. Han talar också om våldet och industrin som präglat ortens historia. Avsnitten du får se handlar därför också en hel del om vårt land och hur det förändrats. Kanske tänkvärt en dag som denna?

Bästa stoppet på vår rundtur var förresten Borlänges jättefina bibliotek. Carl älskar böcker och har hämtat massor med inspiration från litteratur."

 

PSL kommer att följa Carl under veckan (start i morgon) i Borlänge där han berättar om olika ställen som betyder mycket för honom. Spännande tycker jag!

Läs mer HÄR (även en version av The Anger) och HÄR!


Carl Norén - The Anger

Äntligen har Carl Noréns singel "The Anger" släppts, eller den har börjat spelats på radion åtminstone. Och den är så bra tycker jag, mycket bättre än vad jag trodde. Inte för att jag trodde att den skulle vara dålig, men jag tycker verkligen om att den var lite mer elektronisk än det man har sett av Calle tidigare i år. Liten fin överraskning. Man kan ju inte annat än att se fram emot det kommande albumet som är producerat tillsammans med Mats (Mando)!

Lyssna på The Anger -----> HÄR

Sugarplum Fairy - Rock'n'roll TragedyMin absoluta favoritlåt just nu! Jag vill se dem igen! Saknar deras konsert på Peace and Love i år!!!!

Konsert: Oskar Linnros

Förra veckan var jag och såg Oskar Linnros. Eftersom systemkameran fick stanna hemma, fick inga bra bilder med digitalkameran, så har jag inte tänkt på att skriva något om konserten här. Anyway...jag har nog underskattat Oskar. Tidigare så har jag bara tyckt att han var för hypad av alla och därför inte lyssnat på hans skiva. Men när jag sedan såg att han skulle spela på en fest som jag ändå skulle på så tänkte jag att det kunde vara värt att lyssna igenom skivan innan. And guess what, jag gillade det!

Och konserten var absolut inte sämre än skivan. Publiken dansade som fasen och Oskar likaså. Det är bara att erkänna, jag har underskattat Oskar!

The Temper Trap - Science Of Fear (acoustic)Titta på det här klippet bara! The Temper Trap som framför Science Of Fear i akustisk version på Pinkpop i år. Underbart!!!! Jag vill så gärna att de ska spela i Sverige igen! Finaste Temper Trap!

Robyn - Body Talk Pt 2

http://2.bp.blogspot.com/_RfJNKEldNSg/TG1C2MNi-AI/AAAAAAAAAsw/OY84-lCB5g8/s1600/Robyn-Body-Talk-PT-2-Album-Art.jpg

Efter att ha sett två halva konserter (haha) med Robyn den här sommaren så kunde jag ju inte annat än se fram emot Body Talk Pt 2! Men det är tyvärr inte lika bra som Pt 1. Fast det kanske inte är så konstigt eftersom Pt 1 är hur bra som helst. Anyway, lyssna på nya skivan HÄR

Honey i love you, like the summer falls

Något som påminner mig om att vi verkligen går mot höst nu är att nu är det höst-spellistan som gäller på spotify istället för sommar. Kind of sad! Men det fina är att man kan ändå lyssna på låtar som gör att man kan drömma sig tillbaka till sommaren och alla fina festivler. Till exempel dessa:


Robyn - CobrastyleJohnossi - BobbyThe Ark - Take A Shine To Me

Rockbjörnen

Jag sitter och tittar på Rockbjörnen. Just nu intervjuar de några idoler som berättar om sina s k turnéer. Vad snackar de om? Man har ju knappt sett dem sen de åkte ur Idol. Vilket skämt!

Och Rockbjörnen var lite misslyckat. Mando och Ark fick ingen rockbjörn, men det gör nästan inget för Ark var så himla fina när de uppträdde. Take A Shine To Me, Superstar och Calleth You, Commeth I, nu kan jag sova gott!

RSS 2.0