Arvikafestivalen - torsdag

                 

Jag hade precis skrivit halva inlägget om dag 2 på P&L, när jag fick en bra nyhet. Jag ska till Arvikafestivalen på torsdag. Med VIP-pass och allt. Inlägget om P&L får helt enkelt vänta en stund, för det är lite annat som måste fixas just nu som ni kanske förstår. Tack så jättemycket Katrine, som fixade passet!!!!

P&L Dag 1

Nu tänkte jag berätta lite om Peace and Love, men jag tror att jag får gör det i flera inlägg. Annars kommer det bli för långt. Första dagen började med att jag gick vilse!!! Jag skulle träffa Rasmus och hans kompisar och trots att jag hade karta i handen kom jag vilse. Good work there. Till slut, jättetrött, hittade jag dem och vi satt och åt tårta på gräset för att en av hans kompisar fyllde år. Sedan skulle de se några band som jag inte var så intressad av så jag träffade Moa och Karin och såg Frida Hyvönen. Det var fint, men jag irriterade mig lite på hennes röst ibland. Bäst var Dirty Dancing. Sen gick vi och åt och tittade på A Camp under tiden och träffade Britta och Celine.

The Kooks ställde ju in sin konsert och istället kom Johnossi. Inte så bra tycker jag som inte har hört dem så mycket. Tänk om man hade fått se The Kooks istället liksom. Sedan träffade jag Amanda och Sandra och så gick vi och tittade på Lykke Li. Det var lite häftigt att ha sett henne live på något sätt. Vi hann bara se en halvtimme av konserten för sedan skulle vi se Keane. Det var nog ändå dagens bästa konsert. Det var så bra! Jag orkade tyvärr inte se hela efter jag hade jätteont i mina ben, men det jag såg var så himla bra.^^

Tyvärr så har jag inga bra kort från första dagen eftersom jag inte fick ta med systemkameran in. Dag 2 och 3 kommer i ett annat inlägg.

Dag 1 - avklarad

Då var första dagen av Peace and Love avklarad. Vi såg bl a Frida Hyvönen, Johnossi, Lykke Li, och Keane. Bäst var Keane. (skriver mer om dem när jag kommer hem)

Den här dagen ser ut så här:
16:30 Signering med Mando
18:00 Pete Doherty
19:30 Babyshambles
00:30 Mando Diao


Det är vad jag har bestämt, men jag kommer säkert se fler band.

Hörde ett rykte under festivalen att Michael Jackson hade dött, men visste inte riktigt om jag skulle tro på det eller inte. Det visade sig dock vara sant!

Signeringar under P&L

Det kommer  vara några signeringar under Peace and Love.

Klara signeringar:
Backyard Babies Torsdag 16:00
Volbeat Torsdag 18:00-18:45
Mando Diao Fredag 16:30


Gissa vad jag kommer göra vid 16:30 imorgon?

P&L imorgon

Nu är allt (i bästa fall) packat och klart! Imorgon bitti bär det av mot Borlänge och Peace and Love. Det kommer bli 2 grymma dagar. Det är jag säker på! Jag ska ju liksom se Pete Doherty, Babyshambles, Mando Diao, Keane, Melody Club, Sugarplum Fairy mm. Men det är verkligen synd att The Kooks har ställt in sin konsert. Johnossi kommer istället för dem, men det känns inte lika kul. The Kooks var ett av banden som jag verkligen såg fram emot att se. Hoppas inte att Pete och Babyshambles ställer in nu bara!
Jag kommer att försöka uppdatera någon gång från Borlänge, men vi får se. Bilder får nog vänta tills jag kommer hem.

Abba - The Last VideoJag satt och slötittade lite på ZTV förut och då kom denna video. Som ett slags ABBA-medley är det. Ett ganska roligt sådant. Robert Gustafsson har också en roll i videon. Ta gärna en titt på den.

Annars är det pepp inför P&L som gäller nu. Tidigt på torsdag morgon bär det av till Borlänge och hem natten till söndagen. Det kommer bli awesome! Jag misstänker att de läsare som ska till P&L redan har åkt, men jag ställer ändå frågan: Vilka dagar ska ni vara där?

Fight With Somebody

Igår uppträdde Mando Diao på en stor boxningsgala i Tyskland. En av boxarna ville att Mando skulle spela innan boxningsmatchen började. De spelade då "Fight With Somebody" (en version av "Dance With Somebody"). Ni kan se livevideon här nedan. Vill ni bara höra låten kan ni göra det HÄR. Själv så tycker jag att den nya versionen är grym. Vad tycker ni?

Pete Doherty - 1939 ReturningNu laddar vi inför Peace And Love med denna video tycker jag.

Spelschemat till P&L är klart!

Nu är spelschemat till Peace And Love klart och jag måste säga att de har lyckats väldigt bra med både bokningar och hur schemat blir. Inga jobbiga krockar eller så. Nej Peace And Love kommer helt enkelt att bli grymt!!!
Spelschemat kan ni hitta HÄR


Svar på frågor

Om du fick välja precis vad du vill precis vad du vill, vad 
skulle du då vilja ha/göra?

Oj, shit vad svårt!!! Jag vet faktiskt inte riktigt. Men jag
skulle nog vilja resa någonstans. Så pengar att resa för kanske?

När och hur upptäckte du The Ark?
Jag upptäckte dem 2002 tror jag. "Tell Me This Night Is Over"
var med på någon "absolute...."-CD. Jag älskade den låten
då och började även lyssna på flera andra låtar. Men det var
nog först 2007 som jag blev riktigt fast.

Och vilket är ditt bästa minne med dem?

Konsert i Rottneros 2007 tror jag.

VEM ÄR DIN FAVORIT I MANDO DIAO? (hahahahahaha)
Haha jadu Amanda! Egentligen gillar jag inte riktigt att säga
"favorit" faktiskt. Men Gustaf är ju inte helt fel ;D

Vilket är det bästa utländska bandet enligt dig?
Coldplay

Vad ska bli roligast att se på P&L?
Det kommer verkligen massa grymma artister/band dit i år.
Mando Diao ska bli väldigt roligt att få se igen. Babyshambles,
 The Kooks, Sugarplum Fairy och Keane ska det också bli kul
att se!

Om du fick önska vem som helst till P&L - vem skulle det va?
The Ark eller Coldplay

Bästa konserten du varit på?
Oj vad svårt. Det finns flera som har varit på bra på olika sätt.
The Ark,
Rotteros (2007) och Coldplay, Globen (2008) är nog
de bästa....tror jag.

Har Victor kommit än?? ;)
Nej tyvärr, men jag lovar att höra av mig när han kommer ;D

Mando-stickers


Idag fick jag ett paket. (Vem gillar inte att få det liksom?) Ett mycket fint sådant dessutom. Paketet bestod bl a av väldigt många fina Mando-stickers. Så det var helt enkelt bara för mig och Elin att trotsa regnet och gå ut och börja sätt upp dem :)

(Idag är det sista dagen att ställa frågor, imorgon ska jag försöka svara på dem! Så passa på om ni har någon)

Babyshambles till P&L


Babyshambles kommer till P&L! Förra året var de också bokade, men var tvungna att ställa in. Men i år kommer de alltså! Den 26 juni kommer de att spela på festivalen. (Känns som att det kommer vara många bra band den 26:e, eller?). Melody Club är nu också bokade till festivalen. Kul eftersom att jag skulle se dem i maj, men fick avboka i sista stund.

(Glöm inte att ställa frågor i inlägget under)

Frågor?

Jag har bloggat som ganska anonym under den tiden som jag har haft bloggen. Men jag tänkter att något måste ni väl ändå vilja veta om mig? Eller? Så därför tycker jag att ni ska få en liten chans att ställa frågor till mig fram tills på fredag. Det kan vara frågor om musik eller vad som helst. Så svarar jag på lördag, så ärligt jag kan. Ställ gärna flera om ni vill!Sommarvärd i P1

Som ni kanske har sett så ska Ola Salo sommarprata i radion den 26 juli. Jättekul tycker jag! Han sommarpratade 2003 och det han sa då var mycket bra tycker jag. Om ni vill lyssna på det från 2003, kan ni göra det HÄR Om ni vill se vilka fler som kommer prata i sommar, kan ni göra det HÄR. Har ni tänkt er att lyssna på någon speciell? Jag tycker att det skulle vara roligt att höra Kristian Luuk, Laila Bagge. Ja, och Ola såklart!

RSS 2.0