Sista festivaldagen

Då är det tyvärr dags för sista festivaldagen! Vi njuter av solen innan vi snart ska bege oss mot festivalområdet. Jag är sjukt laddad för Sugarplum Fairy som spelar 17.30. 
 
Vi ska även se The Shins, Skrillex och Rihanna och dansa med våra sista krafter!

Festivaldag 3

Gud vilken kväll det här har varit! Det började ösregna när halva Kents konsert hade gått, så vi vad genomblöta när vi gick hem. Hur som helst har dagen varit väldigt bra. Vi har sett Rebecca & Fiona, lite på Lilla Sällskapet, Urban Cone och avslutade med Kent. Urban Cone var riktigt bra måste jag säga!!!
 
Jag är sjukt laddad inför festivalens sista dag imorgon (idag). Det kommer bli ett hektiskt schema och många bra spelningar.
 
 
Bild på mitt fina sällskap under festivalen

Förmiddag på Café Peace & Love

Just nu sitter vi på Café Peace & Love. Mina vänner i bandet Vidar ska spela där kl. 12. Om ni har möjligheten tycker jag verkligen att ni ska gå hit. 
 
Annars så ser jag fram emot Rebecca & Fiona senare idag. Vi har även planerat att se Urban Cone och Kent. Nu är det bara att hålla tummarna för att det inte regnar idag, så kommer det nog bli en fantastisk festivaldag!

Festivaldag 2

Då är andra festivaldagen till ända och den har varit väldigt bra. Vi har sett Regina Spektor, Mumford & Sons, Icona Pop, Laleh (på håll) och så avslutade vi med Veronica Maggio. Konserterna har varit väldigt bra allihopa, men allra bäst var nog Regina Spektor och Mumford & Sons. Det var skönt att Veronica avslutade så man kunde dansa sig varm.
 
Det var helt fantastiskt när Petter och Daniel Adams-Ray kom upp och körde "Inga problem" tillsammans med Veronica Maggio. Drömmen att få höra den live när de gör den tillsammans.
 
Nu ska vi sova och jag ska bförsöka få upp ett inlägg tidigare på dagen imorgon!

Festivaldag 1

Det får bli ett nattinlägg idag!
 
Den första festivaldagen har varit utmärkt. Jag och Therese har sett Timbuktu, Roxette, Mac Miller och avslutade med Caligola. Det kommer komma hur mycket bilder som helst när jag kommer hem och långa texter om varje dag. Det är nämligen så att det är något fel på skärmen på den datorn som är med nu, så ljuset är konstigt på bilderna.
 
Kvällen har dock varit helt sjukt kall! Vi frös väldigt mycket, men det stoppade inte oss från att se Caligola allra sist. Nu väntar några timmar sömn innan det är dags för festivaldag nummer 2!
 
 
Festivalområdet när vi gick in

Free Ben & Jerry

 
Dagen har börjat på allra bästa sätt! Vi promenerade in till centrum, åt sushi och fick sedan gratis Ben & Jerry. Inte fel! Nu blir det någon timmas vila innan vi beger oss till området och ser Timbuktu!

A festival downtown

Då har vi äntligen intagit Borlänge! Vi kom hit i eftermiddags, precis efter att blixten slog ner. Den slog ner ca 200 m från oss vilket var ganska sjukt. Vi har i alla fall kommit i ordning och är nu ganska trötta efter att ha gått runt hela dagen. Men i morgon sätter festivalen igång på allvar och vi är taggade till tusen. Exakt vad vi ska se är lite oklart, men det som är säkert är att vi ska se Timbuktu, Roxette och Caligola i alla fall!
 
 
Bild på alla mina festivalband

Peace & Love - here I come

I morgon är det äntligen dags att åka till Borlänge och Peace & Love. Jag får ju, som jag har skrivit tidigare, åka till Borlänge som bloggare i år. Det ska bli himla roligt och jag är laddad till tusen. Datorn kommer självklart att följa med och jag ska försöka uppdatera så mycket jag kan. Alla bilder kommer läggas upp när jag kommer hem, men jag ska försöka att lägga upp en del på plats också.
 
Nu håller jag tummarna för att vädret blir bra och hoppas att vi ses i Borlänge!!

The Party

I morgon är det dags att börja packa för Peace & Love. Som tur är så har jag ju varit på festival ett par gånger, så jag vet vad man behöver ha med sig.
 
Dessa saker är några av de saker som kommer att få följa med och de kläderna kommer jag förhoppningsvis ha någon av dagarna.. Vädret ser tyvärr inte ut att bli så bra, men man kan ju alltid hoppas.

Bilden nedan:
- Beatleströja
- Öronproppar
- Jeansshorts
- Systemkamera
- Turkosa converse (vi har varit på många festivaler tillsammans)
- Engångskamera (älskar kvalitén)You are a guest here now

Om en vecka ska jag få se Regina Spektor för tredje gången och det känns så himla bra. Jag passar på att lyssna på hennes senaste skiva. Jag ska nog ta och skriva ett separat inlägg om den när jag har lyssnat igenom den ordentligt, men just nu är det en låt som jag har fastnat för lite extra mycket. Den är väldigt balladaktig, men så fantasktiskt fin!
 
Lyssna på låten "How" HÄR
 
"Time can come and take away the pain
But I just want my memories to remain"

We are young

Den senaste tiden har jag lyssnat på sådan musik som jag inte brukar lyssna på i vanliga fall. Jag har lyssnat en del på partymusik (eller vad man nu kallar det för). Anledningen har varit att det var massa hej-då-vi-ses-efter-sommaren-fester. Mina favoritlåtar bland dem:

Alina Devecerski - Flytta På Dig
Fun. - We Are Young
Panetoz - Dansa Pausa
Skrillex - Bangarang

Alina Devecerski och Skrillex kommer ju till Peace & Love, men vi får se om det är några konserter som jag kommer att se eller inte!

Nominera Rockbjörnen 2012

Redan nu kan man nominera de som man tycker ska vinna Rockbjörnen 2012. Eftersom artisten ska ha varit aktiv från 1 september 2011 och framåt innebär det att vi kan nominera The Ark. Jag tycker att det vore himla fint om de kunde få vinna en Rockbjörn eller två så jag tycker att vi nominerar dem i "Årets livegrupp" och "Årets konsert". Som årets konsert är det då konserten på Gröna Lund. Man kan nominera en gång om dagen fram till 2 augusti!

Nominera HÄR

Peace, love and understanding

Medan flera av mina vänner är på Hultsfredfestivalen laddar jag för fullt för Peace and Love! Vi kikar på en bild från varje Peace and Love-festival jag har varit på tycker jag:

2009

Detta var mitt första Peace and Love. Jag fick se Pete Doherty och fick upp ögonen för honom på allvar. Köade även till signering med Mando Diao i över 30 grader. Sjukt varmt, men det var det värt!

2010

Jag fick se älskade Vampire Weekend, dissade (!!!) spelningen med The Kooks och såg en grym spelning med Robyn. Sugarplum Fairy överraskade även med att ha en spelning i sista stund. Den konserten! Mållös!

2011

Så var det förra årets festival. Jag stod längst fram på The Strokes och trodde sista stunden var kommen, såg Bob Dylan (!!!) och The Ark inledde sin sista sommarturné. Allt var så himla fint!

Jag undrar vad årets festival ska bjuda på?! Om 12 dagar vet vi!


Blogga under Peace & Love 2012

Det har varit lite tyst här ett tag, men nu är jag tillbaka! Med ett väldigt fint besked på köpet. Jag ska nämligen till Peace and Love som bloggare i år!  Jag blev så himla glad när jag fick det mailet så det finns inte!!

Det blir fjärde året i rad jag är på Peace & Love, men första året jag är där som bloggare. Självklart har jag bloggat om det tidigare år också, som ni kan hitta i arkivet. Jag hoppas att blogg.se kan försöka fixa så att deras app fungerar. Det vore ganska smidigt att kunna mobilblogga under dagen också.

Bild från förra årets festival

RSS 2.0