Los Angeles

Nu har jag hunnit vara hemma i några dagar och sovit ikapp och tagit det lugnt efter resan. Det var en helt fantastisk resa!! Jag har fått se så många häftiga platser, umgåtts med härliga människor och fått fotoundervisning av duktiga Emma Svensson. Jag vill redan ut och resa igen!! Jag funderar starkt på att åka på festival utomlands, kanske till Sziget i Ungern. Men vi får se för nu vill jag först och främst uppleva lite svensk sommar. Här kommer några bilder från den första dagen på resan när vi var i Los Angeles:
 
 
Första frukosten i USA. Så typisk amerikanskt!
 
 
Här skulle det inte vara helt fel att jobba - Live Nations huvudkontor i Hollywood.
 
 
Walk of fame!

I'm damned if i do, I'm damned if i don't

När våren kom i maj lyssnade jag på två superpeppiga låtar att lyssna på, båda av Florence + the machine. Sådana där låtar som man inte kan bli annat än taggad av. Enjoy:
 
Florence + The Machine – Shake It Out
Florence + The Machine – Dog Days Are Over
 
 

You crossed the pasture land

Nu är vi framme i USA och går dagen spenderades i Hollywood! Inte helt fel! Idag reser vi vidare mot Joshua Tree och Phoenix!
 
Det dröjer inte länge innan vi kommer åka genom Nevadaöknen och jag har redan bestämt mig för vad jag ska lyssna på. First Aid Kit såklart!
 
First Aid Kit – In The Morning
First Aid Kit – Blue
First Aid Kit – Wolf
 
 

America

Alldeles strax går planet mot Amsterdam och sedan vidare mot Los Angeles. Jag är taggad som tusan för den här resan då jag bland annat besöker Los Angeles, Phoenix, Las Vegas och San Francisco. Bilder kommer att komma allt eftersom!
 
Självklart har jag laddat med massa bra musik, bland annat detta:
Lune – Leave The World Behind
Anna Kendrick – Cups
Simon & Garfunkel – America
Johnossi – Everywhere (With You Man)
Mando Diao – Säv säv susa
 
Nästa inlägg blir från USA!

Lys, lys, mitt ljus

Mando Diao släppte en ny version av Infruset för ett par dagar sedan och där fanns det, utöver de gamla låtarna, demoversioner av de låtarna + två nya - Säv, säv, susa och Dagg. Säv, säv, susa (som ni kan lyssna på här nedanför) tycker jag är väldigt fin. Den känns så "dramatisk", eller vad man ska säga, mitt i. Demoversionerna är så bra också! Snigelns visa och Infruset är favoriterna än så länge!
 

It was Peace & Love, a festival down town

Det fick bli en liten bloggpaus på ett par veckor på grund av utlandsresa och annat att göra, men nu är jag tillbaka på banan igen.
 
Under tiden har ju även, vilket förmodligen inte har ungått någon, Peace & Love gått i konkurs. Så himla tråkigt så det finns nästan inte ord för det! Jag har varit där 4 år i rad sedan 2009 och har så otroligt många fina minnen från festivalen. Det är utan tvekan den bästa festivalen i Sverige! Därför är det så tråkigt att den fick gå i samma fotspår som Arvikafestivalen och Siesta. Att åka till Borlänge sista veckan i juni har känts så självklart, vad ska man nu hitta på?
 
 
Festivalentrén 2012

RSS 2.0