Skivsläpp nr. 2

                   
Mando Diao
ska släppa ny skiva 2009! Superkul tycker jag! Melody Club och Mando är det än så länge som ska släppa skiva nästa år. Kan man hoppas på några fler? Ark och Sahara väldigt roligt!

Idag har också Jesus Christ Superstar premiär. Ska bli roligt att höra vad folk tycker om den!
Kom ihåg att rösta i tävlingen också! Imorgon är sista dagen!

Ny skiva på g för Melody Club

Jag måste totalt ha missat det, men Melody Club spelar in en ny skiva! Jätte kul! Jag lyssnade väldigt mycket på dem för ungefär 6 år sedan, men nu har det tyvärr blivit lite mindre. (Lite ointressant fakta - om man googlar på "Melody Club" får man upp en bild på Jimmy Jansson. Strenge.)

Är det någon mer än jag som har tänkt på att det ofta spelas Coldplaylåtar i Greys Anatomy? Trevligt tycker jag!

Kom ihåg att rösta i tävlingen i inlägget under!!

Rösta på din favoritbild!

Nu har jag med hjälp av en annan person tagit fram 7 finalister i min lilla tävling här! Jag fick in fler bilder än vad jag hade tänkt mig, vilket var väldigt roligt, men då var vi också tvungna att ta bort flera. Här nedanför ser ni de 7 bilderna som vi valde ut. Jag tycker att det blev en vädligt bra blandning och ingen bild är den andra lik. Ni klickar bara på dem för att se dem i större format. Den bild ni gillar bäst kan ni rösta på genom att lämna en kommentar bildens nummern. Skriv gärna varför ni gillar just den bilden (men det är inget måste). Sista dagen att rösta är lördagen den 1 november! Tack alla som har skickat in bilder! TÄVLINGEN ÄR NU AVSLUTAD!

Bild 1: 

Bild 2: 

Bild 3: 

Bild 4: 

Bild 5

Bild 6: 

Bild 7:

Förhandsvisning av JCS

Idag var det förhandsvisning av Jesus Christ Superstar!! Jag hade inte så stora förväntningar på musikalen, men efter att ha sett klippet här under från SVT har jag mycket större förhoppningar! Det är trots allt ett tag kvar tills jag ska se den, men nu kan jag inte låta bli att längta lite! Titta själva får ni se....och njut!

SVT
Skånskan

Missa inte att det är sista dagen i min tävling på söndag!

Top 3

De här 3 låtarna lyssnar jag på just nu:

1. Muse - Knights Of Cydonia
2. Sugarplum Fairy -  The Escapologist
3. The Killers - Absolutely No Decorum

Vilka är era favoritlåtar just nu?

Yazmina som modell

                     
Vad är det här för liten tjej som jag har laddat upp bild på? Ny Amy Diamond? Nej det är ingen mindre än Yazmina i Idol
Jag satt och rensade bland mina gamla tidningar nu i helgen och satt och bläddrade i vissa. Av en slump fick jag syn på henne i en tjejtidning från 2003. I det numret var hon modell för någon klädesaffär. Jag gillade inte Yazmina alls i Idol! Nästan så jag log lite när hon blev ledsen när hon åkte ut. Skadeglädje eller?

Tävling med Coldplay

Coldplay har nu anordnat en tävling där man ska göra sin egen musikvideo till låten Lost! Lite rolig tävling tycker jag! Vinner man tävlingen så får man inte bara ha sin video som musikvideo till låten, utan man vinner också en resa till London och se en Coldplay-konsert i december! En Coldplay-konsert till vore inte helt fel om man säger så. Men skicka in en video?? Nja...
Vill du se mer info om tävlingen kan du göra det HÄR

Tävling

                              
Jag har ju publicerat bilder här som jag själv har tagit på olika artister! Jag vet att det är flera andra som också fotar och går på konserter. Därför tänkte jag det kunde vara kul med en liten fototävling på bloggen. Välj ut 1 eller ett par bilder (högst 3 kan vi säga) som du har fotat och som Du tycker det är något extra med sedan så: 

1. Laddar du upp den på någon fotosida eller liknanade och länkar i en kommentar här på bloggen
2. Laddar upp på din egen blogg och länkar sedan i en kommentar här
3. Mejlar till mig, musicinmylife@live.se

Om det är väldigt många bilder som skulle skickas in väljer jag ut ett antal bilder som jag tycker är bäst som sedan länkas eller laddas upp här på bloggen och så kan ni sedan rösta på vilken in gillar mest!
Om du vet några som gillar att fota och skulle tycka det var kul: tipsa gärna dem!
Skicka in bilderna senast: 25 oktober

Jag har sett att läsarantalet har stigit väldigt mycket de senaste dagarna! Kul! Om du har något du skulle vilja att jag skriver om är det bara att lämna en kommentar så kanske det blir ett inlägg om det!

Ny design

Nu är det dags för lite ny layout här! Asså jag gillar den som var förut, men jag kände att jag ville ha lite nytt! Sofie Hallor (som har veckans blogg på blogg.se) fixade den här snygga designen åt mig. Vad tycker ni om den?
Själv tycker jag verkligen om den och skulle aldrig kunna fixa så bra själv! Tack!

Martin och Jepson ska vara DJ i "Partybaren" på Nöjesfabriken i Karlstad på lördag! Martin var ju tidigare i år på DJ-turné med Noah.

Opera och Power To Chance

Igår hade jag musikkväll där jag bl a satte The Ark på "blanda spår". Det kändes som det var ett tag sen jag lyssnade på den. Jag vet inte hur många gånger jag lyssnade på Opera och denna låt:

Kika gärna in här under veckan så kan ni läsa om en tävling som jag ska ha här på bloggen!

Fredagsfinaler i Idol

Idag drar fredagsfinalerna i Idol igång på allvar. Jag är lite positivt överraskad över Idol i år faktiskt, kanske beror det på den nya juryn som jag gillar mycker mer än den förra(som jag inte gillade alls till slut och som gjorde att jag slutade att titta på programmet. Det var nästan så hade jag bestämt mig för att inte se på Idol i år, men jag var tvungen att se hur juryn var och sen var jag helt enkelt fast. Mina favoriter i år är Lars och Anna. Okej Lars kanske inte sjunger bäst i världen, men är det det som gör en artist?? Jag tycker vi har nog av skönsjungade tjejer och killar, man ser ju knappt skillnad på dem. Det som han har som är speciellt är hans personlighet tycker jag. Han är lite annorlunda!
Tittar ni på Idol? Vilka gillar ni?


Ackord till låtar

Jag har nu fixat ackord till Bottleneck Barbiturate också! Uriel, Tell Me This Night Is Over och This Sad Bouquet har jag fixat lite tidigare. Om Du är intresserad av att ha ackord till dem, är det bara att lämna en kommentar. Det enklaste är att bara skicka ett mejl med en gång till musicinmylife@live.se

Jag tänkte också fixa en liten tävling här i bloggen om någon vecka eller så. Kika gärna in då och då!


The Ark - Queen

  

Ser ni likheterna på bilderna?
Bilden där uppe är det Ola Salo och på bilden under(som är ganska suddig) är det Freddie Mercury, sångare i Queen. Det är trots allt inte sååå många sångare som går omkring i vita shorts!!

Mamma Mia

       
I söndags var jag och såg Mamma Mia tillsammans med en kompis. Egentligen är ju det här en musikblogg och ingen filmblogg, men det är ju som en musikalfilm. Ibörjan undrade jag vad det är som alla tyckte vad så bra med filmen. Men ju ju längre tid det går desto bättre förstår jag. Filmen är ju som en musikal, men det som jag tyckte var lite extra var att det är skådespelarna som sjunger. Okej de kanske inte sjunger superbra, men jag gillade det. Det kändes mer äkta än om man skulle ha orginalversionerna av låtarna. Om inte det hade varit för att det är ABBA-låtar genom hela filmen hade nog inte storyn i sig slagit igenom så mycket. Det är musiken som till stor del gör filmen. Mina 3 favoritlåtar i filmen är:
1. Dancing Queen
2. Does Your Mother Know
3. Money, Money, Money

Har ni sett den? Vad tyckte ni?

RSS 2.0