3 låtar som gick på repeat i Rom(Btw så är Hives bokade till Peace (och alla andra festivaler också). Najs!!)

Back home

Nu är jag hemma i kalla Sverige igen. Det var inte helt fel att vara i Italien i en vecka, ca 15 grader varje dag. När vi skulle gå ner i katakomberna i förrgår fick jag ett väldigt fint sms: Mando Diao till Peace! Lycka! Innan tyckte jag inte att Peace and Love hade lyckats så bra med sina bokningar, men nu finns det två bra anledningar att åka dit - Ark och Mando.

ItalienJag åker till Rom inatt och är borta i en vecka! Ska bli så underbart!
Ha det bra!

Björn Olsson - Instrumental

Jag lyssnade lite på Björn Olsson idag. Läste om honom på Moas blogg häromdagen och hittade honom på Spotify. And i like it. Passar perfekt idag när jag längtar bort från kalla, gråa Sverige! Guess what, inom kort slipper jag det för ett par dagar. Lovely!

Ola om I just wanna (sing a song called:)

Jag tycker att den här sången säger allt. Den är en slag programförklaring för vad jag vill säga och vad jag vill göra med mitt artistskap. Den heter helt enkelt I just wanna (sing a song called:), vilket blir en spännande metacirkel där. Det förstår ju ni som är såna där kulturkonsumenter. Ni vet ju vad meta är till exempel. Ni vet att jag inte talar om något slags fiske eller nått sånt. Vad däremot kanske inte alla inser, till exempel jag, som inte riktigt hänger med i allting som händer i detta vulgodigitala samhälle. Så är det så att jag tyckte att det så tjusigt med det här att den heter I just wanna, och sen inom parentes, sing a song called, kolon. Så blir det den här metacykeln som vi pratar om. Men vad jag då inte tänkt på är att det blir en smilie på slutet. Så när jag skickar sms om den här låten, så blir det en sån där jävla smilie på slutet! Jag hatar smilies! Jag hatar dem som pesten! Jag har helt plötsligt skrivit en låt, som i alla fall enligt T9, innehåller en smilie.
Fuck T9, nu kör vi den här låten!

Ola Salo

Salem al Fakir - Keep on walkingDet bästa som har hänt Melodifestivalen på bra länge!

Salem Al Fakir - Keep On Walking (Live Melodifestivalen 2010) from josefin watz on Vimeo.


Erik Hassle - SomedayDetta klipp hittade jag på Youtube häromdagen! Erik Hassle gör en cover på The Strokes låt Someday. Lovely!
Erik Hassle kommer för övrigt hem till Sverige och gör två konserter innan han åker på turné med Mika i England den 18 februari.
Ni kan se honom:
12/2 Södra Teatern - Stockholm
13/2 Foajén - Göteborg

Ola Svensson SuperstarHur fint är inte det här klippet? Saknar Arks konserter som tusan. But they're back soon. Thank god!

Bon Iver - Re:stacksDetta piggar upp lite när det snöar som allra mest!

RSS 2.0