Mando Diao - Never Seen The Light Of Day

Jag har verkligen fastnat för Mando Diao just nu, så det passar bra att det bara är 4 dagar tills jag ska se dem. Deras musik är sån att man bara rycks med tycker jag. De har många bra låtar t ex White Wall, Bring'em In, This Dream Is Over, men den här är favoriten just nu. Jag gillar hur de har blandat rock/pop med stråkarna på slutet! Snyggt!
Vad tycker ni om Mando Diao? Gillar ni dem?


Kent "Vapen och Ammunition"


Artist: Kent
CD: Vapen och Ammunition
Bästa låt: Pärlor & FF
Jag köpte Kents CD för ett par dagar sedan på rea. Jag lyssnar en del på Kent och den skivan har jag inte så jag tänkte: Varför inte?? För ett par år sedan så lyssnade jag mycket på Kent så det var flera låtar jag kände igen, men det var flera nya som var bra också! Det var först i år jag började lyssna på dem igen. De skulle komma till stan och jag tänkte att det kunde vara kul att se dem då. Skivan är mycket bra tycker jag! De blandar olika typer av låtar på ett bra sätt. Man inser också att det inte är så konstigt att de har blivit så kända - det finns flera låtar på skivan som har blivit hitlåtar. Det gör att det också är väldigt svårt att välja någon favoritlåt. Det är nästan lättare att säga någon man inte gillar istället. Varje låt är unik på något sätt samtigt som det låter "Kent" om ni förstår vad jag menar. Kents musik är annorlunda, antingen älskar man den eller så gillar man den inte alls.
Vad tycker du om Kent?

En vecka kvar!

Om en vecka är det dags! Då är jag förhoppningsvis någonstans i Sundsvall och lyssnar på något bra med roliga människor. Jag har sett fram emot detta sen...ja sen när?? Jag tror att jag fick reda på att The Ark skulle ha sin enda spelning i Sverige där någon gång i början av november förra året. Men jag bestämde mig för att jag skulle åka först ett par månader senare. 
Finally, här är man med en vecka kvar, men det är faktiskt ganska skönt för jag har en del jag måste göra innan jag kan åka. Sen blir det......

Nytt med bilderna!

Jag har bytt program eller vad man säger, att ha bilderna i! Så bilderna jag skrev om i förra inlägget finns inte kvar där utan Du kan hitta dem HÄR. Nu kan man också kommentera bilder under dem. Jag upptäckte att förut var man tvungen att vara inloggad, vilket inte var så bra!
Enjoy!

Foton från konserter


Nu har jag fixat en sida med bilder från olika konserter! Än så länge är det bara från 4 konserter, men jag ska försöka lägga till fler. Kommentera gärna bilder, antingen under bilden(då måste man vara inloggad), i gästboken eller här. Då blir jag glad! :)
Om du vill se bilderna klicka: HÄR  Klicka sedan på "Albumöversikt" till höger.
Enjoy!

Två veckor till Sundsvall


Nu är det bara två veckor kvar till Gatufesten i Sundsvall! Jag passar på att ladda upp den här bilden som är tagen på Rottneros förra året och eftersom The Ark spelar på Gatufesten så passar det ju bra.

Det ska verkligen bli jättekul att komma till Sundsvall och se bra artister och träffa roliga människor.


CD vs Nedladdning


Det är många artister som funderar på hur de ska lösa problemet med nedladdning. Nu senast är det The Ark som funderar över framtiden och ev skivsläpp trots att "Prayer For The Weekend" sålde väldigt bra. Marit Bergman har löst problemet genom att släppa en låt i månaden på hemsidan. Personligen så föredrar jag att ha en CD. Kanske är det just det där med att man får med texterna och ett speciellt omslag. Men jag laddar ju också ner låtar om det är en enstaka låt jag vill ha, men gillar jag artisten så köper jag hela skivan. Jag hoppas att Ark fortfarande kommer ha kvar möjligheten att köpa en CD-skiva, men jag förstår ändå om de kommer att lösa det på något annat sätt.

Vad tycker ni? CD eller Nedladdning?


Where The Action IS


I lördag spelade Mando Diao, Sahara Hotnights och The Hives på Where The Action Is i Stockholm. Mando Diao kommer jag se i Sundsvall och det kommer vara en av huvudattraktionerna där. Det ska bli jättekul att se dem. Sahara Hotnights och The Hives hade det varit roligt att se, men jag kunde tyvärr inte åka dit. Jag lyssnar mycket på båda banden och de sägs vara mycket bra på scenen. The Hives kommer endast att göra ett par spelningar i Sverige, för att satsa mer på utlandet. Sahara kommer att ta det ganska lugnt i år och göra ca 10 spelningar, mest i Sverige och Finland. Synd att inte någon av banden kommer i närheten, men de står definitivt högt på min lista över band som jag vill se.

Vilka nya band skulle ni vilja se?


Lamont 10/6

                  
Idag så var det äntligen dags för Lamont. Men de spelade inte för ens 13:40 så jag hann med en massa innan. Först så var det "flumdag" tillsammans med mina kompisar. Det var olika rum vi skulle gå in i, men vi fick inte reda på vad vi skulle göra där inne. Det enda vi fick reda på var att det till exempel skulle vara någon som var modig eller konstnärlig osv. Sen så fick de utvalda gå in först och strax efter fick resten gå in och titta på. De fick bl a äta äckliga saker, svara på frågor och om de svarade fel fick de vatten över sig osv. Det var väldigt skoj i alla fall. I ett rum där jag skulle in tillsammans med en kille, skulle han sminka mig! Det var faktiskt hemskt, hehe! Jag hade gjort mig iordning för jag skulle iväg sen, men fick istället mascara över hela ögat, läppstift över hela munnen och knallrosa rouge över hela kinden. Jag såg hemsk ut och det finns det bildbevis på, men det kommer inte hur här hehe!! Men jag fick som tur var bort en del på toaletten efteråt så jag slapp gå runt så i flera timmar.

Vid kvart i 12 gick jag hem och fixade mig iordning. Jag hade ju inte tänkt det från början, men jag var ju liksom tvungen att fixa till mig lite efter förmiddagen. Jag sprang runt som en galning och fick trots allt med mig allting. 12:20 mötte jag Elin utanför SÄG och så gick vi och kollade lite. VI träffade lite kompisar och fixade armband medan Lamont gjorde soundcheck. Det gick långsamt framåt och det var redan förseningar i programmet. Jag och Elin satte oss i gräset framför scenen och Kitty, Kristofers,sångarens, tjej och en till kom och satte sig bakom oss. Det var flera som uppmärksammade henne eftersom hon är programledare för barnprogrammet " Hasses brorsas låtsassyrras kompis" och ville ha autografer. Till slut efter att Lamont hade varit borta från scenen och bytt kläder ett tag så kom de äntligen upp. Då gick jag fram till scenen och ställde mig bredvid Emmi och Johanna kom dit senare. Längst fram stod vi när de började med "Golden Daze". De var mycket bättre än vad jag trodde att de skulle vara och de gav verkligen allt på scenen. Under "No Regrets" så skulle publiken sjunga med och jag skulle sjunga med i micken där^^. Jag lyckas verkligen med bedriften att få göra det på konserter hihi, men det var skoj. Konserten höll på i ca 50 min och efter det så träffade vi dem en stund och pratade och tog lite kort. Det var kul det, men jag blev så ful på bilden xD Usch!!
Pins fick jag i alla fall med mig därifrån och några fina kort :) Jag hoppas att det är fler som kommer upptäcka detta band och dessa snälla och musikaliska människor!!

    
Bild 1: Cristofer som ska spela på trummor med vatten på ^^
Bild 2: Cristofer, sångare
Bild 3: David, basist som ser lite förbryllad ut över pengarna^^
(klicka gärna på dem för att se dem i större format)


JCS 7/3-09


Nu har jag fixat biljetter till Jesus Christ Superstar! Den 7 mars, näst sista föreställningen ska jag se den. Jag ska ner med mamma över helgen och ha de trevligt. Det ska bli spännande att se föreställningen, men den kommer säkert att vara jättebra! Biljetterna släpptes en kvart för sent på datorn. Om det gick att boka över telefonen snabbare vet jag inte eftersom det var upptaget. Till slut så gick det ju som sagt i alla fall.
Någon mer som ska se den??
Imorgon är det dags för Lamont, ska försöka få några bra bilder :)

Håkan vs Oskar

       eller             

Jag har fått ett problem. Håkan Hellström och Moto Boy spelar samtidigt i S-vall. Håkan har man ju hört ska vara väldigt bra på scen. Oskars låtar gillar jag och det skulle vara kul att se honom, men jag kanske kanske kan se honom i Stockholm.
Vem tycker ni jag ska se i Sundsvall? Vilka ska ni se?

2 Biljetter


Woho!! Nu har jag biljett både till Coldplay och Gatufesten. Det är inte riktigt säkert vem jag ska gå på Coldplay med, så vi får se. Kvart i nio stod jag i alla fall utanför Scalateatern, där biljetterna skulle släppas, tillsammans med ca 20 till. Vissa hade väntat där under natten, men de kom inte in så mycket tidigare än vad jag gjorde. Vi beställde sittplatser eftersom jag inte orkar köa så länge som det behövs för att få bra ståplats. Det krävs säkert att man köar från morgonen om ens det. Sen så ska jag till Stockholm måndag-tisdag i samma vecka, vara hemma under onsdagen och tillbaka till Stockholm på torsdag. Det räcker liksom! ^^
Någon mer som ska på någon av dessa evenemang?? (några vet jag ju ska till S-vall) ;D

RSS 2.0