The Ark i Grekland

Jag skulle göra (i princip) vad som helst för att få vara i Stockholm den här helgen. Bättre konserthelg får man väl leta efter.
1. Popaganda   kanske det som jag minst av allt skulle vilja gå på. Sebastian Tellier, Säkert! och Laakso mfl spelar. Vore roligt att se dem!
2. The Hives      kul att dem spelar i stockholm, eller i sverige över huvudtaget kanske! The Hives är det som jag mest av allt skulle vilja se. Synd att SJ har dåliga tågtider bara!
3. Giresta pianokonsert    jag gillar verkligen "I Just Wanna Sing (A Song Called) och den mer klassiska versionen av "Calleth you, commeth I". Men jag får tyvärr sitta och lyssna på de här hemma än så länge.

The Ark ska tydligen göra en spelning i Grekland på tisdag. Jag visste inte först om jag skulle tro på det när jag hörde det tidigare. Men du kan läsa om det HÄR där Per Tengstrand meddelar detta.


Kommentarer
Postat av: moa

jag visste inte att ola skulle spela o: åh dit ska jag ju inte! vad surt, det hade varit kanon ju. Men jag får the hives & det är jag glad över höh :) & popaganda, jag hade också velat varit där på lördagen när laakso spelade ju! men jag fick ju Sebastien Tellier & Säkert (': fast sebastien var äcklig.

2008-08-30 @ 12:27:02
URL: http://noparty.blogg.se/
Postat av: Amanda

Åh vad coolt, men kan de inte spela lite mer i Sverige? ./

2008-08-30 @ 17:48:32
URL: http://stayreal.blogg.se/
Postat av: Grynet

varför kan dom inte spela här för? :/

2008-08-31 @ 08:52:35
URL: http://grynigt.bloggagratis.se
Postat av: Adore

Jag tar planet till Grekland imon.. ha d ;)

2008-08-31 @ 23:00:47
URL: http://www.adore-adore.blogspot.com
Postat av: Ellie

Svar: Jag menade snarare många av dom jag känner. Men okej, ska checka det ;)

2008-09-01 @ 20:35:57
URL: http://lilljesus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0