IdolVad tycker ni om Idol?
Personligen så jag har jag en ganska delad åsikt om det. Okej, visst det är väl jättebra att få en chans att bli upptäckt, men hur kul är det att kallas för Idol-Agnes hela sin karriär? Jag tycker många som har fått en karriär efter Idol är ganska opersonliga och hur långt har de kommit liksom? Nu riskerar ju Marie Picasso att förlora skivkontraktet och de som har vunnit tidigare år har det ju inte gått så bra för heller. Amanda Jensen tycker jag däremot om...okej hon har kanske inte världens bästa sångröst, men hon har en härlig personlighet och utstrålning och det är minst lika viktigt. När de åker runt i olika städer nu i början är roligt, men fredagsfinalerna tycker jag är alldeles för många. Så ni behöver inte bekymra er om att få veckorapport om Idol i den här bloggen, det kommer ni slippa! Men det är klart, kommer det något jag gillar skriver jag kanske om det.

Kommentarer
Postat av: Moa

haha tack & sjöng ark den? jaha det visste jag itne! :) hoho. & idol, jag tycker det är lite surt att endel människor som varken kan skriva text eller musik får en massa pengar & vinner för att dom är snygga liksom. hur många personer där ute finns det inte som kan sjunga & dessutom skriva eget? Dom borde få bli kända istället :D

2008-09-08 @ 15:27:56
URL: http://noparty.blogg.se/
Postat av: Sara

Svar: Om Norrköpingskonserten... ;-p

2008-09-08 @ 15:33:13
URL: http://dreyra.blogg.se/
Postat av: Amanda

sv: tack, tycker ändå att jag ser lite mongo ut xDAng ditt inlägg så har jag inte sett en sekund av Idol det här året... ..

2008-09-09 @ 16:28:23
URL: http://stayreal.blogg.se/
Postat av: Lina

Svar: Tack så mkt, :). Vet bara inte riktigt vad det är för bilder jag vill skicka in ännu.

2008-09-09 @ 16:56:21
URL: http://oneplektrum.blogg.se/
Postat av: Elvira

Men jag vill bara komma med en invändning! Lars Eriksson som sökte just i år är helt fantastisk. Han har känsla plus att han har skrivit en massa egna låtar. Youtuba hans namn och kolla myspace. Det är värt det.

:)

2008-10-07 @ 20:28:03
URL: http://katjakajochbentebent.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0