Idol 2009

Imorgon är det ju dags för Idol igen, den här gången med Michael Jackson-tema. Trevligt, trevligt (om inte Camilla lyckas förstöra ännu en låt vill säga). Jag tänkte att jag skulle passa på och säga vad jag tycker om årets deltagare. Ärligt talat så tycker jag att det känns som att idolerna inte håller lika hög nivå som tidigare år. Men det är klart, sen finns det de som är mina favoriter och som jag tycker sticker ut lite ur mängden.

Mina favoriter är Calle, Erik och Tove. Hur bra var inte Toves version av "All these things that i've done"? Helt underbar! Mariette är också bra, men sedan måste jag säga att jag tycker inte att de resterade är så himla duktiga. Camilla ser jag bara framför mig på After Ski i Åre och Rabihs röst, uh jag klarar inte av den!
Vilka är era favoriter?

Kommentarer
Postat av: Sanna

Min favorit är Calle. Hoppas han blir tvåa! ;)

Och jag klarar verkligen inte av Mariette! :@ ;$

2009-10-15 @ 16:01:20
URL: http://youwillneverwin.blogg.se/
Postat av: Amanda

Åh! Kul med en musikblogg! Jag skriver bloggar också om det lite då och då, kanske mest om The Killers dårå ;) Hehe! Håller med dig om idol deltagarna, camilla blää, men tyckte att du glömde nicklas bara! förresten, coldplay <3 såg du dom i stockholm? magiskt!

2009-10-15 @ 19:52:52
URL: http://ljungamanda.webblogg.se/
Postat av: Eve

oo ja Stockholm!! <3Håller med dig att det blir bara värre och värre, men Tove va helt fantastisk!!

2009-10-16 @ 10:32:22
URL: http://eveange.blogg.se/
Postat av: Marina

Calle och Mariette är ju helt klart bäst! ;D

och om allt du skriver håller jag fullständigt med om! Camilla och Rabih, så jävla störiga! skönt att hon åkte ut (jag skrattade tom elakt när hon började gråta) mehehe

2009-10-18 @ 21:18:46
URL: http://everpresentpast.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0