KONSERT: MANDO DIAO

Igår var det äntligen dags att se Mando Diao igen. Den här gången betydligt närmare än när jag åkte till Schweiz för att hälsa på en kompis och se dem i somras.
 
 
Den här gången var det också spännande att se hur konserten skulle vara i och med att de sjunger på svenska på Infruset. Förbandet, dödens dal, var inte riktigt my piece of cake. Det va elektronisk musik och det kändes inte riktigt som att det var rätt val av förband till den här typen av konsert. De spelade i alla fall inte så länge och sedan tog det faktiskt inte många minuter innan Mando började.
 
 
De spelade alla låtar från Infruset plus en extra låt på slutet som jag tyvärr inte vet vad den heter. Det märktes verkligen att de gillade att få framföra de här låtarna live med tanke på hur mycket energi och glädje de hade under konserten. Min favoritlåt från konserten var nog Snigelns visa, så himla vacker. Sedan är det något speciellt med Den självslagne.
 
 
Överlag var det en riktigt bra konsert och de framförde låtarna väldigt bra! Det hade dock förmodligen skapat en bättre stämning om det hade varit i en annan typ av lokal, t ex konserthus, istället för på en nattklubb som det var nu. Men det var tydligen inget som stoppade de lite äldre eftersom det var otroligt många som var 50+ i publiken! Riktigt kul att även de har upptäckt Mando Diao genom Fröding!
 
 
Fler bilder i bättre upplösning finns på min sida på Flickr

Kommentarer
Postat av: Ebba

Åååh vilka fina bilder :D

2013-02-03 @ 21:10:00
Postat av: Beata

Dagg heter den sista låten, Linnea har skrivit den på engelska till Twinflowerband från början:)
Den sista bilden på Björn var otroligt fin, och den när Gustaf står bakom Björn!:D

2013-02-05 @ 15:42:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0