'cause we're dancing in this world alone

Jag hoppas ju kunna åka till Sziget Festival i sommar och det finns ju fortfarande ett par band som jag gärna skulle vilja se, oavsett om det är på Sziget eller ej:
 
Libertines
Först och främst har vi ju The Libertines som jag så himla vill se!!! Dom har ju bokat in ett antal spelningar under den kommande tiden så man kan ju alltid hoppas att jag kan se dem vid något tillfälle.
 
Vampire Weekend
Jag såg dom på Peace & Love för ett par år sedan, men endast halva konserten av någon anledning. Vill gärna se dom igen, men de har tyvärr bara inbokade spelningar på Reading & Leeds.
 
The Temper Trap
Precis som Libertines så finns det här bandet ständigt på listan över band som jag vill se. Dom spelar ju tyvärr sällan i Europa, men nu har dom bokat in några spelningar i London så man kan ju alltid hoppas att det tajmas så man kan se dem.
 
I really hope that I'm going to attend Sziget Festival this summer, but there are still some band that I would like to see, doesn't matter if it's on Sziget or not and those bands are Libertines, Vampire Weekend and The Temper Trap.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0