MOTO BOY PÅ UNG 08

   
Bäst: publiken älskade honom

Sämst: att scenen var så liten
Bästa låt: U eller den låten jag tycker han brukar göra bäst, Blue Motorbike
Betyg: 4 av 5

Min första tanke när jag kom till området var, "vad liten scenen är". I Sundsvall uppträdde Moto Boy, Oskar Humlebo, på en av de mindre scenerna. Den var enorm jämfört med denna. Det var ett ett tält som hade en liten upphöjning där han stod och sjöng. Men det bekom inte honom någonting! Publiken älskade honom! Efter att de som skrattade åt honom under första låten hade gått därifrån, var det de som gillade honom och uppskattade det han gjorde som stod kvar. När jag gick på området under dagen tänkte jag också på vad konstigt det var att Oskar uppträdde där. Från flera högtalare dånade hip hop-musiken och mitt under det skulle han uppträda med musik som var nästan motsatsen till hip hop. Därför blev jag väldigt förvånad att det samlades så många som verkligen uppskattade det han gjorde. Oskar sjöng lika bra som han gjorde i Sundsvall och hade precis som där med sig Pikko och Karin. Han kom upp lite sent på scenen, men det förklarade han med att han hade glömt datorn på hotellet och var tvungen att åka tillbaka och hämta den. Han pratade också om att fler borde prova på att stå på scen och att man ska göra saker som man vill så att man inte ångrar att man inte har gjort det i efterhand.

Mer bilder från konserten kan du se HÄR


Kommentarer
Postat av: Sara

Svar: Yes, jag var där. Fantastisk konsert! :-)

Läskigt mycket folk, dock. Men det gjorde inte så mycket.Snygga bilder!

2008-08-16 @ 16:16:32
URL: http://dreyra.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det stod fel plats i metron som jag läste i, så vi befann oss på fel plats när han började spela.. När vi väl hittade rätt plats så var det runt 45 min kvar på konserten. Vilket egntligen är ganska mycket men han höll på i 1,5 timme så missade en del låtar. Men det vi såg.. Jissseees.. han är så söt :D

2008-08-16 @ 22:15:14
URL: http://littlemisslovisa.blogg.se/
Postat av: Anonym

Var också där! :D Och va? Var det några som skratta? Märkte inget :S Sure, vad heter du då? :)

2008-08-16 @ 23:14:31
URL: http://mallig.blogg.se/
Postat av: Susanne A

Kul att han tar upp det där med att alla borde få prova på det där med att få stå på en scen och uppträda. På releasefesten sa han att alla borde få ha en releasefest i sitt liv. Kul!Roligt att det lät lika bra som i Sundsvall, för det var en bra spelning. Nu ska jag kolla in bilderna lite bättre.

2008-08-17 @ 02:07:46
URL: http://blogg.aftonbladet.se/14256
Postat av: Lina

Svar: Ah, okej, : ). Jag var på ung 08 ett tag första dagen dom satte igång, :).

2008-08-17 @ 19:11:28
URL: http://oneplektrum.blogg.se/
Postat av: Sara

Svar: Ja, det är synd. Men jag hade tur att höra tre låtar när Oskar spelade på Södra teatern. Du kanske var där?

2008-08-17 @ 21:44:15
URL: http://dreyra.blogg.se/
Postat av: Jackie

Svar: Ja det stämmer! Haha, skrev ett litet inlägg om det om du vill få det mer detaljerat. Men krångligt var det, både att få av det och få på det ;)

2008-08-17 @ 23:19:21
URL: http://musicmaestros.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0